Régió

Alsóhatáron csapott le a NAKA

Alsóhatár | Dél-Szlovákiában csapott le a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség. Az Markíza tévé portálja szerint letartóztatták Dora Ferencet Alsóhatár polgármesterét.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 21. 09:30

Frissítve

A rendőrség a közösségi portálon csak azt közölte, hogy erőszakos bűncselekménnyel kapcsolatban vetették be a NAKA egységét, a nap folyamán további tájékoztatást ígértek. A televízió úgy tudja, hogy reggel óta tart a rendőrségi akció a galántai járásbeli községben, tájékoztatásuk szerint letartóztatták Dora Ferenc polgármestert, egy másik faluban is házkutatást tartottak, ahol a polgármester fiára csaptak le a rendőrök. A NAKA nyomozója egy gyilkosság megrendelésével gyanúsítja a polgármestert. A megrendelést a Sátor-banda tagja végezte el még tíz éve. Januárban megtaláltak a meggyilkolt személy maradványait. A hírportál tájékoztatása szerint a polgármester fia a Sátor-banda tagja volt, és ő is megrendelhette egy gyilkosságot.

Hajnali négy körül érkeztek meg a kommandósok a mintegy négyszáz lakosú községbe. A helyiek egylőre nem tudják, hogy mi történik. Egyes vélemények szerint a polgármesterről korábban is sejthető volt, hogy kapcsolatban van az alvilággal.

Dora 1991-től vezeti a falut. A község honlapján olvasható tájékoztatás szerint a polgármester 2011-ben Tibor Mikuštól a megyei önkormányzat akkori elnökétől átvehette a Nagyszombat megye Emlékérmét. (tvnoviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Belerúgott Čaputovába a magyar kormánysajtó

Keresik ezt a férfit, életveszélyben lehet

Nem fogadta el a pápa a pedofília eltussolása miatt elítélt bíboros lemondását

Kétszáz ember nézte élőben az új-zélandi mészárlást, de egyik sem jelzett a Facebook moderátorának

Értékes pont, de nyerhettek is volna

Kevés hulladékot szeparálnak a galántai járásbeli falvakban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?