Visszatérés novemberben

Két évvel azután, hogy a tagok szólókarrierbe kezdtek, visszatér az elmúlt évek legsikeresebb lánycsapata, a Destiny’s Child. Beyoncé, Kelly és Michelle késő őszre új albumot ígérnek.

A lányok az elmúlt időszakban kizárólag a szólókarrierjükkel voltak elfoglalva. Beyoncé sikert sikerre halmozott a Dangerously In Love című albumával, számos díjat bezsebelt vele; Kelly lemeze is szépen fogyott, az ő nevéhez fűződik az elmúlt év egyik legnagyobb világslágere is, a Dilemma című dal, amelyet Nellyvel énekelt; míg a harmadik tag, Michelle gospellemezt készített. Közben állandóan hangsúlyozták, hogy a triójukat nem kell temetni. Ennek ellenére rendszeresen felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint a jövőben már nem akarnak együtt dolgozni. Sőt, néhány bennfentes arról számolt be, hogy csúnyán összekaptak egymással, mert mindannyian vezető szerepet akarnak maguknak a formációban. Ám most végre fellélegezhetnek a Destiny’s Child rajongói, a lányok menedzsere ugyanis elárulta, hogy sikerült összeegyeztetni az énekesnők terveit, és már stúdióban dolgoznak az új anyagon. „Volt szerencsém meghallgatni néhány számot, és állítom, hogy most, nyers változatukban is sokkal jobbak, mint az eddigi slágereik. Fenomenálisak lesznek! Hihetetlen, hogy milyen pozitív hozzáállással kezdték el a munkát. Valóban lehet érezni az összhangot köztük” – nyilatkozta Matthew Knowles, aki Beyoncé édesapja.

A menedzser szerint Beyoncé, Kelly és Michelle szólókarriere több szempontból is előnyére vált a triónak, egyrészt nem tűntek el a nyilvánosság elől, másrészt rengeteg élménnyel töltődtek fel, amelyeknek az alkotás időszakában nagy hasznát veszik. „Az együttesnek egy kicsit más lesz a hangzása, de hogy pontosan milyen, az egyelőre még titok. Hat-hét évre szóló tervünk van, és ennek részei a további szólópróbálkozások is. Nem jöhetünk ki minden évben Destiny’s Child- albummal” – mondta Matthew Knowles.

A lányok szeptemberben, két év után először fognak együtt a színpadra lépni. Az egyik amerikai televíziós csatorna show-műsorában adnak elő néhány dalt a készülő albumról. (z, d, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?