Visszatér a popkirálynő

Még az idén új albummal jelentkezik Madonna. A cím már megvan, a kiadó pedig el van ragadtatva az eddig elkészült nyolc felvételtől. A lemez Defying Gravity címmel kerül majd a boltokba.
Az énekesnő korábbi albumát – a 2003-ban kiadott American Life címűt – sokan bírálták élesen republikánusellenes hangvétele miatt.

Még az idén új albummal jelentkezik Madonna. A cím már megvan, a kiadó pedig el van ragadtatva az eddig elkészült nyolc felvételtől. A lemez Defying Gravity címmel kerül majd a boltokba.

Az énekesnő korábbi albumát – a 2003-ban kiadott American Life címűt – sokan bírálták élesen republikánusellenes hangvétele miatt. A korongról csupán három dalt másoltak ki maxi cédére. Az énekesnő abban reménykedik, hogy az új album sikeresebb lesz, mint előző munkája. Egy bennfentes a következőt nyilatkozta a The Sunnak: „Madonna már ízelítőt adott az új anyagból a Warner lemezcég vezetőinek, akik el voltak ragadtatva. Ezúttal rockosabb lesz a dalok hangzása, de emellett megmarad a megszokott elektronikus hatás is. A kiadó nagy várakozásokkal tekint a lemez megjelenése elé, véleménye szerint az album tele van slágergyanús számokkal.” Madonnát egyébként egy belga dalszerző nemrég beperelte, ugyanis állítása szerint a Frozen című 1998-as sláger az ő szerzeményéből használt fel részleteket. A popsztár ügyvédei azonban visszautasítják a vádat, szerintük csak pénzt akar kicsikarni az énekesnőtől. (o, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?