Vanilla Ice új élete

A kilencvenes évek elejének egyik legsikeresebb rapsztárja az utóbbi időben nem sokat hallat magáról. Debütáló albuma, a To the Extreme minden idők legsikeresebb raplemezei közé tartozik. Ezután is rendszeresen jelentek meg albumai, ám ezek sem a rajongók körében, sem a kritikusoknál nem találtak pozitív visszhangra.

A kilencvenes évek elejének egyik legsikeresebb rapsztárja az utóbbi időben nem sokat hallat magáról. Debütáló albuma, a To the Extreme minden idők legsikeresebb raplemezei közé tartozik. Ezután is rendszeresen jelentek meg albumai, ám ezek sem a rajongók körében, sem a kritikusoknál nem találtak pozitív visszhangra. A rappert váratlanul érte a siker, és az a rengeteg pénz, amit keresett. Egy évvel a lemez megjelenését követően már olyan pletykák kezdtek szállingózni, amelyek szerint komoly problémákkal küszködik, és nem tud megszabadulni a drogok rabságából. Később öngyilkosságot kísérelt meg. Életét megmentették, Vanilla a gyógyulás útjára lépett, elmondása szerint a családjánál, és vallásban keresett menedéket. A sztárnak két gyermeke van, és jelenleg azzal törődik, hogy megfelelő életkörülményeket biztosítson nekik. Anyagi problémái nincsenek, még annak ellenére sem, hogy legutóbbi lemezei csúfosan megbuktak. Egyelőre további album kiadását nem tervezi. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?