Unique: Képzeld el

A trió harmadikként a legjobb dalát másolta ki maxira a tavaly megjelent Mozaik című lemezéről. A Képzeld el videoklipje jelenleg a legjátszottabb a magyar VIVA tévén, és minden bizonnyal rövidesen a rádiók is nagy rotációban játsszák majd. A felvétel öt változatban hallható a maxin.

A trió harmadikként a legjobb dalát másolta ki maxira a tavaly megjelent Mozaik című lemezéről. A Képzeld el videoklipje jelenleg a legjátszottabb a magyar VIVA tévén, és minden bizonnyal rövidesen a rádiók is nagy rotációban játsszák majd. A felvétel öt változatban hallható a maxin. A Radio Edit verzió mellé két remixet Superboy, azaz Harmath Szabolcs készített, egyet Timo, a VIVA műsorvezetője, az Ami Remix pedig a Unique zeneszerzőjének, Kovacsics Ádámnak a munkáját dicséri. Az együttes remixversenyt hirdetett, a következő kislemezdal, az Itt vagy című összes éneksávja szerepel a maxin, ehhez várják az új változatokat. Részletek a hivatalos weboldalon olvashatók (www.uniquemusic.hu). A legjobb alkotás az Itt vagy maxiján is helyet kap. Gabi, Ádám és Zsolt bemutatkozó albumáról négy dalt ismertünk meg (Végtelen álom, Mi van a nevedben? Csillagtenger, Angyal), így már biztos, hogy a második lemezről is legalább négy megjelenik. A Mozaik erős album, rádiós támogatás mellett bármelyik felvételből sláger válhat. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?