Újdonságok az albumlista élmezőnyében

A kislemezek összesítésének élén nincs változás, továbbra is Usher és Alicia Keys dala, a My Boo uralja a mezőnyt. 2004 legnagyobb sztárjának, Ushernek ez már a negyedik listavezető felvétele az idén a Yeah!, a Burn és a Confessions Part II után.

A kislemezek összesítésének élén nincs változás, továbbra is Usher és Alicia Keys dala, a My Boo uralja a mezőnyt. 2004 legnagyobb sztárjának, Ushernek ez már a negyedik listavezető felvétele az idén a Yeah!, a Burn és a Confessions Part II után.

Az elmúlt héten a nagylemezlistát ritkán tapasztalható újdonságdömping jellemezte, az első tízes mezőnyben hat új jelzésű korong szerepelt. Ahogy várható volt, Eminem albuma, az Encore nyitott az összesítés élén. Annak ellenére, hogy a lemez idejekorán kiszivárgott az internetre, az Egyesült Államok leggyorsabban fogyó kiadványa lett az idén. Az első tíz nap alatt több mint 1,7 millió példányt vásároltak meg belőle, túlszárnyalva ezzel az előző Eminem-nagylemez, a The Eminem Show 1,3 milliós sikerét. A várva várt párharc azonban elmaradt. Mint ismert, az eredeti tervek szerint ugyanazon a napon jelent volna meg Eminem és a Destiny’s Child korongja. Később mindkettő kiadását előbbre hozták. A lánytrió albuma, a Destiny Fulfilled pár nappal az Encore után, a hét második felében került a boltokba, így a korong a néhány napos eladási adatok alapján csak a tizenkilencedik helyen debütált. Az elmúlt héten már a második legkelendőbb kiadvány volt. Az első hét nap alatt valamivel több mint félmillió példány fogyott belőle, ami mindenképpen tiszteletreméltó teljesítmény, de ezzel a lányoknak Eminemet nem sikerült volna legyőzniük. Sokak szerint a Destiny’s Child lemezét azért a hét második felében adták ki, mert egyértelmű volt, hogy nem tudja megszerezni a lista csúcsát. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?