Új One Direction-csúcs

<p>A One Direction az első olyan fiúcsapat, amely egy időben hódít az Atlanti-óceán mindkét partján. Ráadásul a tengerentúlon még népszerűbb, mint odahaza. A fiúk a napokban új dallal rukkoltak elő, a Best Song Ever videoklipje rekordot döntött.</p>

PUHA JÓZSEF

A négy angol énekes: Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson, valamint ír társuk, Niall Horan a brit The X Factor hetedik, 2010-es sorozatába külön-külön jelentkezett, de szólóénekesként elbuktak. A mentorok javaslatára a csapatok között folytatták a versenyt, és a harmadik helyen végeztek a győztes Matt Cardle és a második helyezett Rebecca Ferguson mögött. Az Egyesült Királyságot pillanatok alatt meghódították. Az együttes első stúdiólemeze, az Up All Night az USA-ban – közel négy hónappal a brit megjelenés után – 2012. március 13-án került forgalomba. A One Direction az első brit formáció, amely az első albumával rajt–cél győzelmet aratott az amerikai eladási rangsorban – a nagylemezből 176 ezer példányt értékesítettek a kiadás hetében. A brit piacon eddig 770 ezer, az amerikain 1 millió 800 ezer fogyott el belőle.

A fiúk odahaza tavaly novemberben 2012 második legjobb debütálását produkálva az albumlista csúcsára iratkoztak fel a második, Take Me Home című stúdiólemezükkel – a közönség a megjelenés hetében 155 316 példányt vásárolt belőle. A Mumford & Sons londoni zenekarral szemben maradtak alul, amelynek Babel című albumából 3 607 példánnyal többet értékesítettek az első héten. A Take Me Home az USA-ban is az első helyre érkezett meg, 540 ezer példánnyal. Az Egyesült Királyságban eddig 650 ezer, az USA-ban 1 millió 700 ezer fogyott el belőle.

A One Direction gőzerővel dolgozik a harmadik stúdiólemezén, amelynek beharangozója, a Best Song Ever című szerzemény a nyár második felének vezető slágere lehet. „Kicsit különbözik a korábbi dalainktól, erősebb a gitár, erősebb a dob. Nekem bejön” – mondta róla Harry Styles. A zeneszám videoklipjét hétfőn mutatta be a Vevo – huszonnégy óra alatt 10,9 milliós nézettséget produkált, s ezzel a videomegosztó portál történetében új rekord született. A korábbi csúcstartó egy másik tinikedvenc, Miley Cyrus nashville-i színész-énekesnő We Can’t Stop című videója volt, amelyet 10,7 milliószor néztek meg egy nap alatt.

A One Direction nyitja meg augusztus 11-én a FOX tévécsatorna Teen Choice Awards díjátadó gáláját, augusztus 29-én pedig bemutatják a fiúk One Direction: This Is Us című 3D-s koncertfilmjét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?