Új albumával vezet Marilyn Manson

Mindössze két hétre engedte át a kislemezlista csúcsát 50 Cent. Miután három hete az In Da Club című slágerével elhagyta az összesítés legmagasabb fokát, a hip-hopot kis dance-szel vegyítő Sean Paul felvétele, a Get Busy került az élre. A héten – ahogy az várható volt –, ismét napjaink legsikeresebb rappere vezet.

Mindössze két hétre engedte át a kislemezlista csúcsát 50 Cent. Miután három hete az In Da Club című slágerével elhagyta az összesítés legmagasabb fokát, a hip-hopot kis dance-szel vegyítő Sean Paul felvétele, a Get Busy került az élre. A héten – ahogy az várható volt –, ismét napjaink legsikeresebb rappere vezet. Igaz, most nem egyedül, hanem Nate Dogg oldalán. Egyébként a hihetetlen népszerűség egyik jele, hogy sokan kérik fel: rappeljen a dalukban. Nate Dogg mellett 50 Cent feltűnik a szintén nagy léptekkel előre nyomuló, jelenleg a tizedik helyen tanyázó Lil’ Kim felvételében is. A nagyszájú lány új albuma, a La Bella Mafia eddig nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de minden bizonnyal az említett dalnak köszönhetően megnő iránta az érdeklődés. Az eddig csak aranylemez-státust elért album ismét elindult felfelé az összesítésen, a héten nyolc pozíciót javítva a huszonnyolcadik helyen szerepel.

Ugyan nem fogyott nagy mennyiségben Marilyn Manson új nagylemeze, de a 118 ezer példány a héten mégis elég volt arra, hogy az eladási lista élén debütáljon. A The Golden Age Of Grotesque öt év után az első albuma a shock-rockernek, amely az élen kezdett. Manson pályafutásának két legsikeresebb nagylemeze egyébként az 1996-os Antichirst Superstar, valamint az 1998-as Mechanical Animals, de a hatalmas médiakampánynak köszönhetően valószínűleg az új korong túlszárnyalja ezek sikerét is. Manson az album kapcsán a következőket nyilatkozta: ”Sokan úgy élik le az egész életüket, hogy próbálják magukat túltenni a gyerekkori megrázkódtatásokon, szeretnék elfelejteni a gyermekkort. Én pont az ellentétük vagyok, szívesen lennék ismét gyerek. Az öltözködésemmel nem feltűnést keresek, egész egyszerűen ez vagyok én, így fejezem ki a személyiségemet. Nem akarok senkit provokálni. Azt akartam, hogy ez a lemez tűnjön úgy, mintha egy gyermek alkotása volna: őszinte, ártatlan ugyanakkor elég vakmerő ahhoz, hogy a szabályokat figyelmen kívül hagyja.” Szinte biztos azonban, hogy a jövő héten már nem Manson albuma lesz az első a nagylemezlistán, hanem a Staind a napokban megjelent 14 Shades Of Grey című albumával.

Amíg az európai piacról egyre jobban kiszorulnak a filmzenei lemezek, magyarán nincs irántuk számottevő kereslet, addig Amerikában ez nem tapasztalható, a héten is három kiadvány: a The Matrix Reloaded: The Album, a The Lizzie McGuire Movie, és az American Idol 2: All-Time Classic American Love Songs című filmek albumai találhatók a kétszáz nagylemezt rangsoroló lista első húszas mezőnyében. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?