Török Ádámra emlékezik a magyar közmédia

ff

Műsorváltozás lesz ma, holnap, illetve április 21-én a Duna, az M5 és az M2 Petőfi TV-n. A magyar közmédia  csatornái interjúkkal és koncertműsorokkal tisztelegnek Török Ádám zenei munkássága előtt. A Mini együttes alapítója ma reggel váratlanul elhunyt. 

Az M2 Petőfi TV ma 21.15-től megismétli a Magas és mély című műsorának Török Ádámról szóló részét, amelyben az énekes, fuvolista és dalszerző életének fontos fordulópontjairól mesélt. A Jazz Akusztik: Török Ádám koncertet április 21-én 21.15-től vetíti a csatorna.

Az M5 kulturális csatornán ma 19:05-től látható a Kontúr című portréműsor, amelyben Török Ádámmal kivételes életútjáról beszélgettek. Szintén ma, a Duna TV-n nézhetik meg 23.05-től a Hogy volt?! - Török Ádám és a Mini epizódját, amelyben legismertebb dalaik, a Gőzhajó és a Vissza a városba történetét is megosztotta a nézőkkel a zenész. Ez a műsor holnap, április 19-én 17.30-tól a Duna World-ön is látható lesz. 

A Petőfi Rádióban a kedden 20 órakor kezdődő Petőfi Kultban szintén megemlékeznek Török Ádámról. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?