Tomcraft: új név a kislemezlista élén

Visszaállt a rend Európa legfontosabb zenepiacának slágerlistáján. Megszokhattuk, hogy a kislemezlista élén hetente váltják egymást a slágerek. Ritkán fordul elő, hogy egy dal huzamosabb ideig vezessen.

Visszaállt a rend Európa legfontosabb zenepiacának slágerlistáján. Megszokhattuk, hogy a kislemezlista élén hetente váltják egymást a slágerek. Ritkán fordul elő, hogy egy dal huzamosabb ideig vezessen. ĺgy már most biztos, hogy a négy hétig trónoló Room 5 Featuring Oliver Cheatham-felvétel, a Make Luv 2003 egyik legnagyobb slágere lesz. Ami meglepő, hogy Madonna visszatérő dala sem tudta megelőzni, az American Life csak a második helyen debütált. A Room 5 és Oliver Cheatham trónolásának a Charlie, Mattie és James, alkotta Busted vetett véget a You Said No című dallal. A három srác Londonból származik, zenéjükben görbe tükröt állítanak a nagyvilág elé, ezért nem véletlen, hogy a tinik, a lázadó pubertások hamar megszerették őket, egy csapásra meghódították a slágerlistákat. A Busted bemutatkozó albuma tizenegy felvételt tartalmaz. A zene erősen a Green Day-re hasonlít, ami tehát nem egyedi, de ennek ellenére kellemes. A fiúk első kislemeze What I Go To School For címmel jelent meg, amit a Year 3000 követett, ez jóval poposabbra sikeredett elődjénél.

Ahogy várható volt, a Busted felvétele csak egy hétig vezetett, a héten Tomcraft trance-dala, a Loneliness nyitott az élen, megelőzve további két újdonságot, a listavezetésre jóval esélyesebbnek tartott Craig David és Sting közös felvételét, illetve Ronan Keating dalát.

A nagylemezek összesítésének élén is változás történt, Madonna új albuma csak egy hétig volt a legkelendőbb kiadvány, visszakerült az első helyre Justin Timberlake lemeze. Két hét után elmondható, hogy a popkirálynő albuma mérsékeltebb siker, mint a legutóbbi, a 2000-es Music. A kritikusok fanyalognak az új dalok kapcsán, amit lépten-nyomon hangoztatnak is, bizonyára az ő számlájukra is írható, hogy eddig a vártnál kevesebben vették meg a lemezt. Az American Life-ról a jövő heti ZeneZónában olvashattok. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?