Szívhez nőtt dalok

A világsikerre sokat kellett várnia. Harmincöt éves is elmúlt, amikor megtanultuk a nevét. Elsőként közreműködőként hódított, David Guetta Titanium és Flo Rida Wild Ones című slágerének énekesnőjeként. Szólóban a tavaly júliusban kiadott 1000 Forms of Fear című hatodik stúdiólemezével futott be.

A világsikerre sokat kellett várnia. Harmincöt éves is elmúlt, amikor megtanultuk a nevét. Elsőként közreműködőként hódított, David Guetta Titanium és Flo Rida Wild Ones című slágerének énekesnőjeként. Szólóban a tavaly júliusban kiadott 1000 Forms of Fear című hatodik stúdiólemezével futott be. Az elsőt, az OnlySee címűt még 1997-ben jelentette meg. 2015 őszén már ragyog a csillaga. Énekesnőként is sikeres, dalszerzőként viszont még népszerűbb, rengetegen szeretnének dolgozni vele. Ő az 1975-ös születésű ausztrál Sia Furler.

Sia hamarosan új albummal jelentkezik. Az énekesnő a rajta szereplő zeneszámokat eredetileg másoknak szánta, végül azonban annyira megkedvelte őket, hogy úgy döntött, nagylemezt készít belőlük. A dalok tehát mások szemszögéből íródtak, a korongnak ezért nem lesz személyes üzenete, de Sia elmondása szerint pont ez adja az egyediségét. A beharangozó, Alive című szerzeményt Adele-lel és Tobias Jesso Jr.-ral komponálta Adele novemberben érkező albumára. „Az Alive Adele életéről szól. Ez az első felvétel az új projektből, amit úgy neveztem el, hogy This Is Acting, mert mindegyiket másnak írtam, ezért nem igazán adtam bele saját magamat a dalokba. Olyan ez, mint a színjátszás. Szórakoztató” – mondta az énekesnő. Az Alive című zeneszámnak érdekes története van. „Megírtam a dalt Rihannának, de aztán vissza kellett kérnem, mert erős érzések fűztek hozzá, és megbántam, hogy eladtam. Amikor visszaadta, teljesen megnyugodtam. Később Adele is hallotta, és szerette volna megvenni. Egymillió dollárt kínált érte. Arra gondoltam, szeretem-e annyira, hogy elutasítsak egymillió dollárt. Közösen átírtuk. Ő is rögzítette. Nagyon szeretem Adele hangjával is” – tette hozzá Sia.

Adele harmadik stúdiólemeze a tervek szerint november 20-án kerül forgalomba, és már biztos, hogy az Alive is helyet kap rajta. Az album beharangozójaként november első vagy második hetében jelenik meg egy felvétel, amelynek címe még nem ismert, csak azt tudni, hogy nem az Alive lesz az. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?