Szépségverseny indul

A komáromi ĺrott szó napja című rendezvényen nagy sikerrel mutatkozott be a Füstifecskék együttes; a velük készült interjúval indít a lap. A szintén Komáromban vendégszereplő Szandi az anyaság örömeiről nyilatkozik. Hogyan tanultak a lányok? A Sztárosztály vendége a Baby Sisters együttes.

A komáromi ĺrott szó napja című rendezvényen nagy sikerrel mutatkozott be a Füstifecskék együttes; a velük készült interjúval indít a lap. A szintén Komáromban vendégszereplő Szandi az anyaság örömeiről nyilatkozik. Hogyan tanultak a lányok? A Sztárosztály vendége a Baby Sisters együttes. Megtudhatjuk azt is, valóban nem ismer-e kegyelmet Máté Krisztina, a Leggyengébb láncszem című új vetélkedő műsorvezetője? A magyar sztárinterjúk sorozatát az Irigy Hónaljmiriggyel készült beszélgetés zárja.

Sok fiatal érdeklődik a modellszakma iránt, csak nem tudják, miképp is válhat belőlük modell. Ennek az álomnak a megvalósítását próbálja elősegíteni az Ifi magazin azzal, hogy egy jó nevű modellügynökséggel karöltve szépségversenyt hirdet. A döntőre januárban, a pozsonyi Holiday Inn szállóban kerül sor.

Harminckét éves igazgató, Andruskó Imre áll a komáromi gimnázium élén. A Kiss Szilvia–Gál Tamás színész házaspár ezúttal Réka lányukkal mutatkozik be az olvasóknak. Ötleteket olvashatunk arról, hogy miképp csábítsuk el újra régi szerelmünket, és foglalkozik a magazin az AIDS-elleni kutatás legújabb eredményeivel és a távol-keleti szexkultúrákkal is. Ismertetjük a kamocsai zenei fesztivál eredményeit, a közönség díját a dunaszerdahelyi The Amazonas lánycsapat nyerte el. A sportrovat vendége Kántor Tünde 17 éves autóversenyző, aki immár szlovák bajnoki címmel is büszkélkedhet. Az Ifi-vándor Egyiptom mesés világába kalauzolja el az olvasót.

A külföldi sztárok közül többek között a Pearl Harbor –Égi háború című film női főszereplője, Kate Beckinsale, továbbá Whitney Houston és Énrique Iglesias jelenik meg a lapban. Ezúttal – sajnos – fekete oldalak is vannak az Ifiben, megrázó képek az Amerika elleni terrortámadásról és megemlékezés a nemrég repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt színesbőrű énekesnőről Aaliyah-ról, akit gyakran „fekete Britney”-ként is emlegettek. (O. N.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?