Szellemes és fanyar, mindenki imádni fogja!

Sokan attól tartottak, hogy Leonardo DiCaprio soha nem tud megszabadulni eddigi leghíresebb karakterétől, amelyet az elsüllyedt óceánjáróról szóló romantikus katasztrófafilmben formált meg.

Sokan attól tartottak, hogy Leonardo DiCaprio soha nem tud megszabadulni eddigi leghíresebb karakterétől, amelyet az elsüllyedt óceánjáróról szóló romantikus katasztrófafilmben formált meg. Mostantól nem kell aggódni: a kritikusok szerint Leo legújabb filmjében olyan frenetikus alakítást nyújt, hogy a Titanic hősszerelmese immár békében nyugodhat az Atlanti-óceán jeges vizében.

A Kapj el, ha tudsz (Catch me if you can) című produkcióról van szó, amelyben DiCaprio a világ leghíresebb szélhámosát formálja meg. „Leonardo DiCaprio játéka olyan pazar, hogy kijár érte egy Oscar-jelölés. Szellemes és fanyar, mindenki imádni fogja!” – vélekedik az alakításról Roger Friedman, a rettegett kritikus.

A filmet ihlető Frank Abagnale Jr. tizenévesen kezdte nagy ívű csalói pályafutását, és éveken át az orránál fogva vezette az FBI-t. A nyomozóhatóság végül azzal ismerte el Frank sikereit, hogy börtönbüntetése letöltése után felkérte tanácsadónak és az FBI Akadémia tanárának.

DiCaprio a titanicos hősszerelmes szerepkörből valamelyest már előző filmjével is kilépett. Baz Luhrmann rendező Nagy Sándorról készített filmjében rá osztotta a legendás hódító szerepét, akinek már ifjú korára lábai előtt hevert a fél világ, s aki Luhrmann meséjében igencsak szavadelvű szeretőként jelenik meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?