Selena Gomez hátat fordít a zeneiparnak

ddd
Los Angeles |

Nem készít több albumot Selena Gomez, és a turnézással is felhagy – a popzene helyett a színészetet választja. Februárban megjelenő negyedik albuma így vélhetően az utolsó lesz.

Belefárdtam” – mondta a 31 éves sztár Jason Bateman Smartless című beszélgetős podcastjának előzetesében. Bár a teljes podcast csak január 8-tól érhető el, a lényeg már kiderült: Selena Gomez nem szeretné párhuzamosan művelni a színészetet és az éneklést, utóbbit azért sem, mert a turnézás és a stúdiómunkálatok rendkívül kimerítették. Vélhetően emiatt alakult ki nála a lupus nevű, ízületi problémákkal járó autoimmun betegség, valamint a bipoláris zavar, amelyet a köznyelv mániás depressziónak nevez. Egyik turnéja félbe is szakadt, és pár hónapra pszichiátriai szanatóriumba került.

Már tavaly azt éreztem, hogy egy albumnyi dal van még bennem, aztán vége. Persze nem kizárt, hogy film-főcímdalokat és betétdalokat a későbbiekben is vállalok. Minden producer örül egy énekelni tudó színésznőnek, bár nem tartom magam csúcskategóriás énekesnek. Eredetileg is színészi pályára készültem, a popzene csak kedvtelés volt, amiből később valami sokkal nagyobb lett, Kiderült, hogy jól tudok történeteket mesélni dalban. De ezentúl ezt inkább prózában szeretném csinálni” – vallotta be Selena Gomez, hozzátéve, hogy hálás a Disney-nek, ahol felkészítették őt a kettős szerepre. (Popkarrierje előtt a stúdió legnépszerűbb ifjúsági műsorában futott be, azaz már Amerika-szerte ismert volt, amikor első slágere megjelent).

Selena Gomez továbbra is a Disney „istállójában szeretne maradni, mert szerinte az egy elképesztően profi gépezet, ahol tudják, hogyan csomagolják be a produkcióikat, és remekül menedzselik a sztárjaikat. Eddig minden támogatást megkapott tőlük, és bár egy ideig úgy vélte, párhuzamosan is művelhető a színészi és az énekesnői karrier, később rájött, hogy lelki és testi egészsége érdekében választania kell.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy karrierjét nagyban segítette az a tény, hogy ő volt Jusin Bieber első „hivatalos barátnője 2010 és 2013 között.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?