Schwarzi vígjátékban tér vissza

Los Angeles |

<p>Arnold&nbsp;Schwarzenegger&nbsp;az akciófilmek után megint vígjátékot forgat: a Why We&#39;re Killing Gunther (Miért öljük meg Gunthert?) című film felvételei nyáron kezdődnek - értesült a The Hollywood Reporter.</p>

A forgatókönyvet Taran Killam, a Saturday Night Live szórakoztató tévéműsor sztárja írja, aki egyúttal ezzel a filmmel debütál rendezőként is. 

Schwarzenegger a főszerepet alakítja az akcióvígjátékban, amely egy csapat nemzetközi bérgyilkosról szól, akiknek már nagyon elegük van a világ legrettegettebb bérgyilkosából, Guntherből, mert ráadásul egy arrogáns alak. Megölésére kitalált zseniális tervük azonban csúfos kudarcot vall, mert Gunther mindig egy lépéssel előttük jár.

Taran Killam mellett felesége, Cobie Smulders is játszik a filmben, amelynek szereplőgárdájában Bobby Moynihan, Paul Brittain, Kumail Nanjiani, Randall Park és Ryan Gaul neve is olvasható.

A vígjátékot a StarStream Media finanszírozza, producere Killam, Kim Leadford, Ash Sarohia és Steve Squillante lesz. A MadRiver Pictures a május 11-én kezdődő cannes-i filmfesztivál filmvásárán tart bemutatót a produkcióról.

A 68 éves Schwarzeneggert legutóbb a Terminator: Genisys című akció sci-fiben és a Maggie - Az átalakulás című horrorban láthatta a közönség a filmvásznon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?