Russell Crowe háborúzik a netes újságírókkal

Russell Crowe szerint az internetes újságírók tehetnek arról, hogy a közvélemény balhés alaknak tartja őt, ezért új filmje, a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán angliai sajtóeseményeiről kitiltotta az online médiumoknak dolgozó zsurnalisztákat.

Russell Crowe szerint az internetes újságírók tehetnek arról, hogy a közvélemény balhés alaknak tartja őt, ezért új filmje, a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán angliai sajtóeseményeiről kitiltotta az online médiumoknak dolgozó zsurnalisztákat. A PeopleNews website beszámolója szerint Crowe internetfóbiája olyan erős, hogy nem érte be az internetes újságírók távoltartásával a sajtótájékoztatókról és a Peter Weir rendezte film premierjéről, hanem ahhoz is ragaszkodik, hogy a bebocsátást nyert tudósítók nyilatkozatot írjanak alá arról, semmilyen vele készült hanganyagot nem tesznek fel a világhálóra. Crowe a tévéseket nem tiltotta ki, pedig rájuk is fúj: az egyik brit műsor nemrég összeállítást készített az új-zélandi színész legnagyobb balhéiról, a többi között arról, hogyan támadta meg 1997-ben Mobyt, hogyan verekedett össze 1998-ban kanadai favágókkal, hogyan verte meg 2002 elején a BBC producerét, és hogyan támadt rá 2002 végén egy új-zélandi üzletemberre. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?