RÖVIDEN

Brad Pitt medvekalandja
Brad Pitt hollywoodi sztárt barna medvék riogatták legújabb filmjének kanadai forgatásán. Pitt a Jesse James-gyilkosság című film főszereplőjeként Calgary közelében, sűrű erdőben forgatott.

Brad Pitt medvekalandja

Brad Pitt hollywoodi sztárt barna medvék riogatták legújabb filmjének kanadai forgatásán. Pitt a Jesse James-gyilkosság című film főszereplőjeként Calgary közelében, sűrű erdőben forgatott. A szünetben vissza akart vonulni a lakókocsijába, de amikor belépett, jóllakott barna medvékkel találta szembe magát. A mackók ugyanis előzőleg mindent fölfaltak a konyhában. A filmcsillag az első ijedelem után értesítette a rendőröket. Amíg a közegre várt a stáb, Brad Pitt azt mondta nekik, hogy a medvéket biztosan az ételek illata vonzotta a kocsiba. Mindenesetre a rendőrök megérkeztéig – biztos, ami biztos – bezárták a lakókocsi minden ajtaját és ablakát. (MTI)

Whisky

Jacobo élete az aprócska harisnyagyár körül forog. Ideje java részét azzal tölti, hogy morogva utasítgatja alázatos és hűséges asszisztensét, Martát. Kettejük kapcsolata sohasem fejlődik tovább annál, hogy csendesen és hatékonyan dolgozzanak egymás mellett. Jacobo hétköznapjait bátyja, Herman látogatása zavarja meg, akivel már régen elhidegültek egymástól. Rendezték: Juan Pablo Rebella és Pablo Stoll (Uruguayi-argentin-német)

Anthony Hopkins alakítja Hemingwayt

Sir Anthony Hopkinsnak szánja Ernest Hemingway, vagyis a „Papa” szerepét Roger Donaldson új-zélandi filmrendező. Donaldson már megkereste ebben az ügyben a hollywoodi sztárt, mert – véleménye szerint – ha valaki képes eljátszani Hemingway szerepét, akkor az Hopkins. A filmcsillagnak van tapasztalata nevezetes személyiségek megjelenítésében: 1995-ben ő alakította a filmvásznon Richard Nixon volt amerikai elnököt, 1996-ban pedig Pablo Picassót. A Papa című film, amely egy thriller és egy szerelmi történet elegye, Havannában játszódik. (MTI)

Andrzej Bartkowiak új filmje: Doom

A Mars egyik távoli kutatóállomásán valami baj történt. Megszűnt minden kutatás. A kommunikáció megszakadt. És az a néhány üzenet, amely mégis átjön, nem igazán bíztató. Ötös szintű karantén lép érvénybe, és az egyetlen, ami ki- és bemehet, az a Gyorsreagálású Harci Osztag – vagyis tetőtől talpig felfegyverzett, kőkemény tengerészgyalogosok egy csapata, akiknek tűzereje bármiféle ellenség semlegesítésére elegendő... vagy legalábbis eddig azt hitték. Az odluvai állomáson folytatott kutatásokkal a tudósok akaratlanul is átléptek egy határt, és elszabadult a pokol. Ismeretlen eredetű, rémséges szörnyek légiója áll lesben minden fal mögött, és ólálkodik a telep számtalan termében és alagútjában. (Amerikai)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?