RÖVIDEN

Ünnepi hangverseny: Musica Aurea 10
Ipolyság. A Musica Aurea Énekegyüttes fennállásának 10. évfordulója alkalmából ünnepi hangversenyt rendez holnap 17 órakor a Menora Saag Centrum Artisban (a Bartók téri zsinagógában).

Ünnepi hangverseny: Musica Aurea 10

Ipolyság. A Musica Aurea Énekegyüttes fennállásának 10. évfordulója alkalmából ünnepi hangversenyt rendez holnap 17 órakor a Menora Saag Centrum Artisban (a Bartók téri zsinagógában). A jubiláló kórus mellett fellép az Ipolysági Magyar Tanítási Nyelvű Gimnázium Vegyes Kara, valamint a törökbálinti Cantabile hangversenykórus. (ú)

A Nők Lapja a Műhelyben

Pozsony. A népszerű magyarországi hetilap, a Nők Lapja lesz a vendége a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete Műhely sorozatának. Ma 18 órakor a lap munkatársaival, Schäffer Erzsébettel, Szekeres Mónikával, Koronczay Lillával, Dobray Saroltával, Hulej Emesével, Lazarovits Szilviával, Mihalicz Csillával, Münz Andrással és Víg Györggyel találkozhatnak az érdeklődők az intézet székházában. (ú)

Régészeti kiállítás nyílik

Komárom. Ma 17 órakor nyitják meg a Sági Boldogságos Szűz Mária prépostság története – Az ipolysági kolostor régészeti emlékei című kiállítást a Magyar Kultúra és Duna Mente Múzeuma Zichy-palotabeli kiállítótermében. A kiállítás kurátorai Páterka Pál és Pálinkás Tibor. A tárlat augusztus 4-ig tekinthető meg. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?