Rév-Komárom vára

A napokban került a boltokba a komáromi Borostyán együttes Rév-Komárom vára című új CD-je. A Nagy László által vezetett zenekar most is megzenésített verseket kínál a hallgatóknak. Az akusztikus hangszereken kívül ezúttal is fontos szerepet kapott a többszólamú, tiszta ének.

A napokban került a boltokba a komáromi Borostyán együttes Rév-Komárom vára című új CD-je. A Nagy László által vezetett zenekar most is megzenésített verseket kínál a hallgatóknak. Az akusztikus hangszereken kívül ezúttal is fontos szerepet kapott a többszólamú, tiszta ének. Borka Géza, Tóth Zsigmond, Nagy László, Kulcsár Ferenc, valamint ismeretlen szerző egy-egy költeménye mellett Csontos Vilmos versei csendülnek fel az együttes előadásában, amelynek tagjai Nagy László (ének, gitár, mandolin, oboa, hárfa), Nagyné Hollósy Zsuzsanna (ének, hegedű), Mitš Krisztina (cselló), Benkőné Stubendek Annamária (ének, furulya, pánsíp) és Csiffáry Zoltán (ének, dob, doromb). A lemez anyaga rövidesen kazettán is megjelenik. (vkm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?