Rekordérdeklődés a Sziget Fesztivál iránt

ÖSSZEFOGLALÓMár csak a hétnapos bérletet váltó kempingezőknek, illetve a lakókocsisoknak, családosoknak és fogyatékkal élőknek tudnak kempingezési lehetőséget biztosítani a Szigeten, mivel a fesztivál emelt szolgáltatásokat nyújtó fizetős kempingjei már megteltek.

ÖSSZEFOGLALÓ

Már csak a hétnapos bérletet váltó kempingezőknek, illetve a lakókocsisoknak, családosoknak és fogyatékkal élőknek tudnak kempingezési lehetőséget biztosítani a Szigeten, mivel a fesztivál emelt szolgáltatásokat nyújtó fizetős kempingjei már megteltek. Rohamosan fogynak a heti belépők is, a szervezők szerint könnyen lehet, hogy a fesztivál történetében először már a Sziget kezdete előtt le kell állítani a bérletek kiadását. Akik viszont hétnapos bérlettel érkeznek – amivel szintén ott lehet aludni, csak nem az elkerített kempingekben –, még találnak helyet a sátruknak.

Évek óta nagy sikernek örvendenek a Szigeten a különböző szolgáltatásokkal dúsított „speciális” kempingek, ahová idén is a belépőjegyük mellé külön válthattak jegyet a magasabb komfortigényű látogatók. A legnépszerűbb a saját internetsátrat és élelmiszerboltot, sőt úszómedencét is biztosító VIP Kemping, de a különböző nemzeteknek (francia, olasz, német) létesített külön kempingek (az adott nyelvet beszélő recepcióssal, a nemzet konyhájával, csomagmegőrzővel és más extrákkal) szintén hetekkel ezelőtt megteltek. Az érdeklődést látva a szervezők tovább bővítették a kapacitásokat és egy új területen is kialakítottak emelt kategóriás kempinget, de mostanra ez is megtelt. Már csak a saját lakókocsival érkezők számára kialakított kempingben és a konténer-hotelszobákban maradtak szabad helyek.

Két speciális kemping is lesz idén, az egyiket a kisgyermekes szülőknek alakítják ki, ahol a külön játszótértől a szakképzett babysitterekig, a pelenkázótól a bébiétel melegítőig, különböző „gyerekbarát” szolgáltatásokkal várják a családokat. A másik külön kempinget a testi fogyatékkal élők számára alakítják ki.

Gerendai Károly főszervező szerint eddig még sohasem volt ekkora előzetes érdeklődés a Sziget fesztivál iránt. „A rendezvény előtt hat héttel a bérletek több mint 80%-a elfogyott, ami már most több, mint a tavaly eladott összes heti bérlet” – mondta Gerendai, aki ezt főleg az elmúlt két év során végzett és mostanra beérő fejlesztésekkel, illetve a Sziget kezdetének egy héttel későbbre tolásával, és ennek következtében erősebb sztárfelhozatallal magyarázza. (MTI, juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?