Princess-siker

Véget ért az Irigy Hónaljmirigy tündöklése. Különösebb hírverés nélkül került a boltokba a Princess második albuma, amely a felhajtás elmaradása ellenére egyből az eladási lista csúcsán debütált, és két hét leforgása alatt többet eladtak belőle, mint a paródiacsapat ValóságShokkjából a megjelenése óta.

Véget ért az Irigy Hónaljmirigy tündöklése. Különösebb hírverés nélkül került a boltokba a Princess második albuma, amely a felhajtás elmaradása ellenére egyből az eladási lista csúcsán debütált, és két hét leforgása alatt többet eladtak belőle, mint a paródiacsapat ValóságShokkjából a megjelenése óta.

A hegedűtrió bemutatkozó nagylemeze már elérte a dupla platinalemez státust, és a második album sikerének köszönhetően ismét megnőtt iránta a kereslet. A lányok Hegedűvarázs című új nagylemezén a saját dalok mellett természetesen hallhatunk klasszikus átdolgozásokat is. Felcsendül többek között Brahms – VI. Magyar tánca, Bizet – Carmen nyitánya , Offenbach – Kán-kánja , Beethowen – V. Szimfóniája. A lemez megjelenését követő hétvégén a lányok hatalmas dedikáló turnén vettek részt, amelynek során hat nagyvárosban találkozhattak velük a rajongók. A magyarországi sikerek mellett a Princess külföldi karrierje is egyre jobban beindul: az első lemez nagy siker Németországban, a csajok egyre több tévéshow-ban lépnek fel, ráadásul a keringőkirály, Andre Rieu is elismerően nyilatkozott róluk. A Princess albumait a BMG hozta forgalomba. A kiadó a közelmúltban egy újabb hegedűvirtuóz, a magyar származású Edvin Marton nagylemezét is megjelentette, de az még nem került fel az eladási listára.

A legmagasabban kezdő újdonság a német Scooter új albuma, a The Stadium Techno Experience, s közben ennek első slágere, a Weekend hetek óta a kislemezek rangsorának élmezőnyében tanyázik. A fiúk a dalhoz elég erotikus videoklipet forgattak, félmeztelen lányokkal. A klipben minden megtalálható, amely felkeltheti a figyelmünket; középkori hóhérok, apácák, szörnyek és persze a rengeteg gyönyörű lány, igencsak hiányos öltözékben... A dal egyébként átdolgozás, eredetijét az Earth, Wind & Fire játszotta, hangzásában pedig leginkább a Scooter egyik korábbi slágerére, az Endless Summer címűre emlékeztet. A klipből három változat készült, a legerotikusabbat sok televízió nem játssza, s amelyik igen, az is csak a késő éjszakai órákban.

A kislemezek rangsorát továbbra is a Tankcsapda EP-je vezeti, és várhatóan a következő hetekben is ez lesz a legkelendőbb kiadvány. Mint ismert, a Szextárgy a tervek szerint szeptember elsején megjelenő új Tankcsapda-album előhírnöke.

Amíg Európa legtöbb országában már az új Jennifer Lopez-dal, az LL Cool J közreműködésével készült All I Have uralja a listákat, addig a magyar kereskedelmi rádiókban még mindig a színész-énekesnő előző slágere, a Jenny From the Block a legjátszottabb felvétel. A rádiós lista második helyét Baby Gabi és Lányi Lala duettje, az Őrült szerelem foglalja el, amely minden bizonnyal az idei nyár legnagyobb slágere lesz. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?