„Pókemeberné” prosti lesz

Csőben csókolózni a fejjel lefelé lógó Pókemberrel még nem az erkölcstelenség netovábbja, a Mary Jane-t alakító Kirsten Dunst azonban nem tudott itt megállni: a The Crimson Petal and the White című bestseller alapján készülő filmben örömlányt fog játszani.

Csőben csókolózni a fejjel lefelé lógó Pókemberrel még nem az erkölcstelenség netovábbja, a Mary Jane-t alakító Kirsten Dunst azonban nem tudott itt megállni: a The Crimson Petal and the White című bestseller alapján készülő filmben örömlányt fog játszani.

Michele Faber könyvének könnyűvérű hősét Sugarnak (Cukornak) hívják, 19 éves, és az 1870-es évek Londonjában éli a prostituáltak korántsem irigylésre méltó életét, az értelmes és olvasott (!) lány azonban, miután egy parfümgyáros kitartottja lesz, feljebb kapaszkodik a viktoriánus társadalom ranglétráján. A The Crimson Petal and the White-ot a 21. század első nagy 19. századi regényeként ünneplik, az amazon.com szemleírója szerint azonban a könyv minden, csak nem viktoriánus: Dickens vagy George Eliot sosem írt, nem is írhatott ilyen nyíltsággal, ilyen nyelvezettel a Viktória királynő korabeli angol társadalom rejtett titkairól és képmutatásáról – a kérdés már csak az, hogy a tervezett filmben menynyi marad meg a regény komplexitásából, gazdag társadalomrajzából, a film producere az Empire Online szerint ugyanis Laura Ziskin lesz, aki a Pókember mellett a többi között a bonyolult művészfilmnek nem nevezhető Micsoda nő! fölött is bábáskodott.Dunst azonban feltehetőleg nem fog aggódni sem önnön „erkölcsi züllése”, sem a művészi színvonal esetleges csökkenése miatt, hiszen a Micsoda nő! Julia Robertset pillanatok alatt szupersztárrá avatta, így a The Crimson Petal and the White is tovább emelheti Dunst már így sem elhanyagolható népszerűségét, aki egyébként hamarosan épp Robertsszel fogja forgatni a Mona Lisa Smile című filmet. (cinematrix.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?