Nyári dalok az élen

Nincs különösebb változás a magyar Rádiós lista élmezőnyében, továbbra is a The Corrs visszatérő slágere, a Summer Sunshine a legjátszottabb felvétel. „Ez egy fülbemászó nyári sláger. Könnyed, másrészt pedig nagyon szomorú. Titkos szerelemről szól, ami nem teljesedhet be.

Nincs különösebb változás a magyar Rádiós lista élmezőnyében, továbbra is a The Corrs visszatérő slágere, a Summer Sunshine a legjátszottabb felvétel. „Ez egy fülbemászó nyári sláger. Könnyed, másrészt pedig nagyon szomorú. Titkos szerelemről szól, ami nem teljesedhet be. Egy tiltott szerelemről, amely csak a szívekben él tovább” – mondta a dalról a szerzője, Andrea Corr.

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Let The Sunshine In című átdolgozás a Milk And Sugar előadásában. A formáció már évek óta a német elektronikus zenei közeg meghatározó csapata, a nemzetközi zenei életbe azonban csak az elmúlt hónapokban tört be. A dal nem várt sikerén felbuzdulva a fiúk a Housemusic.de címet viselő nagylemezükre összegyűjtötték az elmúlt években felvett dalaikat. A rádióbarát Let The Sunshine In mellett a korong inkább klubzenét tartalmaz, vérbeli, pörgős house felvételeket. Az album címe egyrészt a kiadójukhoz kötődő portálra, másrészt hitvallásukra utal, miszerint Németországból ered a legjobb house.

A legjátszottabb magyar felvétel még mindig a Híd a folyót, Dobrády Ákos és Szekeres Adrien duettje. Szorosan mögöttük egy másik duett szerepel, Baby Gabi és Lányi Lala felvétele, a Darabokra szakítod a szívemet című, amely Gabi második, Hazudj még nekem! címet viselő szólóalbumának első kislemezdala. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?