Nagy-Britannia: élet a foci után...

Egyelőre nincs uborkaszezon Európa legjelentősebb zenepiacán, a héten a kislemezlista első tízes mezőnyében öt újdonság debütált. Anglia már nem ég focilázban, az ország kiesését követően megcsappant az érdeklődés az EB tiszteletére készült felvételek iránt is, amelyek mindegyike mélyrepülésbe kezdett a listán.

Egyelőre nincs uborkaszezon Európa legjelentősebb zenepiacán, a héten a kislemezlista első tízes mezőnyében öt újdonság debütált. Anglia már nem ég focilázban, az ország kiesését követően megcsappant az érdeklődés az EB tiszteletére készült felvételek iránt is, amelyek mindegyike mélyrepülésbe kezdett a listán. Britney Spears harmadik, In The Zone című lemezének eladási mutatói a szigetországban minden várakozást alulmúltak, a róla kimásolt kislemezdalok viszont jól szerepelnek. A Toxic március elején nyitott a lista élén, amely nagy érdem, hiszen az énekesnő ezt megelőzően 2000 májusában, második albumának első kislemezdalával, az Oops!… I Did It Again cíművel tudott az összesítés csúcsára jutni. Az elmúlt héten az Everytime című dalával ismét a lista élére került. A felvétel a héten ugyan visszacsúszott a második helyre, McFly új dala, az Obviously nyitott a lista első helyén, Britney kisasszony azonban gondoskodott arról, hogy az újságok címlapjáról ne tűnjön el. Eljegyezte magát háttértáncosával, Kevin Federline-nel, a hírt a sztár szóvivője is megerősítette. Az énekesnő az év elején azzal sokkolta a közönséget, hogy hirtelen elhatározástól vezérelve, kissé illuminált állapotban hozzáment gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, de miután kijózanodtak, egyből aláírták az érvénytelenítő nyilatkozatot, mondván, az egész csupán egy túlzásba vitt tréfa volt. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?