Műsorváltozás a Tháliában

Kassa. Változik a 2017/2018-as évad műsora a Thália Színházban: az eredetileg meghirdetett programmal szemben elmarad a Gazdag József Egy futballfüggő naplójából című kötetéből tervezett előadói est, amelyet májusban mutatott volna be Nádasdi Péter színművész a Márai Stúdióban.

Kassa. Változik a 2017/2018-as évad műsora a Thália Színházban: az eredetileg meghirdetett programmal szemben elmarad a Gazdag József Egy futballfüggő naplójából című kötetéből tervezett előadói est, amelyet májusban mutatott volna be Nádasdi Péter színművész a Márai Stúdióban. Czajlik József, a Thália igazgatója elmondta: a szerző kérésére halasztották el a premiert, az aktuális elképzelés szerint Gazdag József maga dramatizálja a szövegét, és ezt a változatot tűzi majd műsorra a színház a következő évadban.

Az Egy futballfüggő naplója helyett a bérleteseknek és a további érdeklődőknek vendégelőadást kínál a Thália: a Szer+elem+ez? című verses összeállítást Olasz István és Bandor Éva előadásában. A Komáromi Jókai Színház két művésze klasszikus és kortárs magyar költők verseiből válogatott, és a szövegek által nő és férfi viszonyának különféle érzelmi stációit járja be mintegy ötven percben. A produkció február 14-én (Kisfaludy-bérlet) és február 15-én (Katona-bérlet) látható a Márai Stúdióban.

A stúdióban az folyó évadban két bemutatót tervezett a Thália: a másik, Szigethy Gábor Mezei–Márai szerelem című dokumentumjátéka koprodukció a Pesti Magyar Színházzal. A Mezei Mária és Márai Sándor eltitkolt viszonyát felidéző előadást nem a meghirdetett januári időpontban, hanem később, de még ebben az évadban láthatják a kassai nézők. (as)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?