Most megy a mozikban

mozi k

Bővelkedik a mozik kínálata a franchise-ok produkcióiban az ünnepek előtt: múlt héten érkezett a mozikba James Cameron Avatarjának várva várt folytatása, de holnaptól a Shrek-univerzum csizmás hősének újabb kalandjaira is válthatunk jegyet.

Avatar: A víz útja

Több mint egy évtizeddel a nagysikerű első részt követően készült el a messzi bolygón élő kék lények történetének folytatása. A folytatás a Sully család, Jake, Neytiri és gyermekeik történetét meséli el: a rájuk leselkedő veszélyek, az életben maradásért vívott harcaik, az őket sújtó tragédiák elevenednek meg a mozivásznon.

 

cs

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság

 

A bátor bandita, Csizmás Kandúr ráeszmél, hogy jobban kellett volna vigyáznia a testi épségére: nyolcat ugyanis már eltékozolt kilenc életéből. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá, hiszen vissza akarja szerezni az életeit. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól, ráadásul egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki is melléjük társul, Perro.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?