MESEPÁLYÁZAT

A Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület a VII. Nemzetközi Kiséri Napok keretében második alkalommal írja ki meseíró pályázatát, ezúttal az általános iskolák 6. osztályos (12 éves) tanulói számára.

A Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület a VII. Nemzetközi Kiséri Napok keretében második alkalommal írja ki meseíró pályázatát, ezúttal az általános iskolák 6. osztályos (12 éves) tanulói számára.

Pályázhatnak: magyarországi általános iskolák hatodikosai és határon túli iskolák hatodikosai

A mese témája a környezetvédelem. Alább megadunk egy mesekezdetet, amit a fenti témának megfelelően kell folytatni és befejezni. Találjatok ki egy történetet, amellyel elmondhatjátok, mit jelent számotokra a természet szeretete, hogyan látjátok e szakterület fontosságát, tökéletességét és hiányosságait. A mesék terjedelme nem haladhatja meg számítógéppel, 14-es betűmérettel, normál sortávolsággal írva a 60 sort. A meséket kézírással és számítógéppel írva – nyomtatott formában – egyaránt kérjük a címünkre megküldeni (Mosolygósabb Régióért Kulturális Közhasznú Egyesület, 6600 Szentes, Nagyörvény u. 58.) Egy iskolai osztályból maximum kettő, egy iskolából maximum három pályamunkát áll módunkban fogadni.

Beküldési határidő:

2003. április 30.

A kézzel írt és gépelt mesét borítékban, postán külön a tanuló nevével, lakcímével, iskolájának és felkészítő tanárának megjelölésével kérjük fenti címünkre megküldeni.

Az eredményhirdetés és díjátadás Szentesen, a Farkas Antal utca és Nagyörvény utca kereszteződésében lesz 2003. június 7-én (szombaton) délután 16 órakor.

Díjazás:

A pályázat minden résztvevője emléklapot és apró ajándékokat kap. A pályázat első tíz helyezettje értékes könyv- és tárgyjutalomban részesül. Az első három helyezett mese teljes terjedelemben megjelenik a Városi Visszhang c. szentesi lapban. Kiosztjuk továbbá a pályázat támogatóinak különdíjait is.

ĺme a folytatandó mesekezdet:

A mese címe: ?????????????.

„Itt öregedtem meg a folyó partján – mondja a nagypapa az unokájának. Előregörnyed, széles bajsza alatt most egyáltalán nincs mosoly. Saját kezével faragott botjára támaszkodik és mesélni kezd...”

Kérjük, a pályázati kiírás szempontjait pontosan kövessétek, hogy az általatok írt mese lehessen a legsikeresebb.

Felvilágosítás a 00-36-20/9837-226-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címén Dömsödi Teréztől kérhető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?