Megtalálták Elvist

sss
Los Angeles |

Mára virradóra tudta meg a világ, ki alakítja Elvis Presley-t a róla szóló életrajzi filmben, melyet Baz Luhrmann (Rómeó és Júlia, Moulin Rouge, A nagy Gatsby) rendez.

A Warner Bros. stúdiójában hosszas és alapos válogatás zajott – a Variety szerint Ansel Elgort, Harry Styles és Miles Teller is esélyes volt egy ideig –, végül Austin Butler lett a befutó. 

A 27 éves színész épp csak kinőtte a Disney Channel és a Nickelodeon nálunk kevésbé ismert sorozatait, és máris két nagy rendező vetett szemet rá: feltűnik Jim Jarmusch nemrég bemutatott zombifilmjében, a The Dead Don’t Die-ban, és Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című alkotásában is láthatjuk augusztustól. Tavaly egy Broadway-darab is belefért az életébe Denzel Washington oldalán (Eljő a jeges), ebben látta meg őt Baz Luhrmann.

A rendező-forgatókönyvíró, aki film egyik producere is,  az Instagramon tette közzé a hírt, a Love Me Tender című Elvis-sláger egyik sorát idézve: „You have made my life complete, and I love you so” (Teljessé tetted az életem, és nagyon szeretlek). A filmről egyelőre csupán annyit tudni, hogy Elvis karrierjének korai időszakára fókuszál, a munkálatok jövőre kezdődnek, Elvis legendás menedzserét, Tom Parker „ezredest” pedig Tom Hanks játssza majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?