Meghalt Tina Turner

tina turner

83 éves korában, hosszan tartó betegség után, Zürich közelében található otthonában elhunyt a világhírű amerikai énekesnő.

Tina Turner állapota az elmúlt években fokozatosan romlott, miután 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála, 2017-ben pedig vesetranszplantáción esett át.

Az énekesnő első férje, Ike Turner mellett kezdte a pályafutását, és bár az Ike & Tina Turner nevű formáció sikeresnek bizonyult, a pár közötti erőszakoskodás végül váláshoz vezetett. Az igazi áttörést Tina Turner számára szólókarrierje hozta el, amely az 1980-as és 1990-es években csúcsosodott ki.

A rock 'n' roll királynőjeként emlegetett előadóművésznek olyan világslágereket köszönhetünk, mint például a Simply the Best, a We Don't Need Another Hero, a What's Love Got To Do With It, a Golden Eye és a Typical Male.

(444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?