London 2012 - Könyv az olimpiáról

Budapest |

<p>London 2012 címmel megjelent a XXX. nyári olimpiai játékokról szóló könyv.</p>

Az Aréna 2000 Kiadónak - amint az a szombati sajtóbemutatón elhangzott - az 1992-es első jelentkezés óta a mostani a hatodik olyan kötete, amely az aktuális ötkarikás versenyeket dolgozza fel, mindenekelőtt a magyar vonatkozású történésekre, sportolókra összpontosítva. Ahogy a szerkesztők fogalmaztak: "arra törekedtünk, hogy a hagyományokhoz híven ezúttal is tárgyilagosan, minden fontos eseményt, eredményt összegyűjtve állítsunk örök emléket a Londonban szereplő sportolóknak".
   
A fotóban és statisztikában is gazdag könyv külön részt szentel valamennyi magyar aranyérmesnek, sőt a magyar szurkolóknak is, hogy aztán napról napra, sportáganként végigkövesse a brit fővárosban bő két hét alatt történteket.  
   
A kötetet - amelynek ára 7980 forint - históriai összegzés, bőséges eredménytár zárja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?