Live stream az Ifjú Szivek Táncszínházból

<p>Ilyen még nem volt: élőben lehet nézni Zacher Gábor toxikológus előadását az Ifjú Szivek FB-oldalán. Csütörtökön hattól.&nbsp;</p>

 

Csütörtökön, április 14-én Zacher Gábor magyarországi toxikológus előadását minden érdeklődő élőben követheti az Ifjú Szivek Facebook-oldalán (www.facebook.com/ifjuszivek). A drogszakértő a pozsonyi magyar orvostanhallgatók Selye János Klubjának meghívására látogat el a fővárosba, ahol ezúttal az Ifjú Szivek Táncszínház színháztermében ad elő.

„Nagyon fontos számunkra, hogy haladjunk a korral. Ezt a táncszínház produkciói is jól mutatják. Az élő közvetítésben is úttörők leszünk, amelynek köszönhetően csütörtökön 18 órától az egész előadás élőben nyomon követhető. Az együttműködés célja az is, hogy a Selye János Klub tagjainak és a többi pozsonyi magyar egyetemistának teret adjunk az önmegvalósításra” – nyilatkozta az Ifjú Szivek pénzügyi és kommunikációs vezetője, Rigó Konrád.

A tudományos beszélgetés már most telt házas, a tervek szerint a lépcsők sem maradnak üresen. Előzetes foglalás híján nincs lehetőség részt venni Zacher Gábor Drogkörkép 2016 című előadásán. Az élő online közvetítés különleges lehetőség arra, hogy egyetlen érdeklődő se maradjon le a beszélgetésről. Az Ifjú Szivek Táncszínház a több élőben követhető előadással is készül. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?