Lasica és Kolářová házasok

Pozsony. A Másfél óra késés című francia komédiát, amely a jelenleg zajló Színészegyéniségek nyara című prágai fesztivál egyik slágerdarabja, szeptembertől nem csupán a cseh fővárosban, hanem a pozsonyi Štúdio L+S-ben is láthatja a közönség. A komédia főszereplője egy házaspár.

Pozsony. A Másfél óra késés című francia komédiát, amely a jelenleg zajló Színészegyéniségek nyara című prágai fesztivál egyik slágerdarabja, szeptembertől nem csupán a cseh fővárosban, hanem a pozsonyi Štúdio L+S-ben is láthatja a közönség. A komédia főszereplője egy házaspár. A férj és a feleség – akiket Milan Lasica és Daniela Kolářová cseh színésznő alakít – arra a megállapításra jut, hogy harminc évnyi együttélés után megérett az idő a változtatásra. A történet akkor kezdődik, amikor a házaspár éppen látogatóba indul, ám a feleség ellenállhatatlan kényszert érez, hogy indulás előtt kapcsolatuk krízisének okait boncolgassa. Ebből adódik aztán az a 90 perces késés, amely a darab címében is szerepel. Milan Lasica szerint a darab arról szól, hogy együtt élni valakivel nem egyszerű dolog, valamint arról, hogy a férfiak bizonyos dolgokat másképp látnak, mint a nők. Jean Dell és Gérald Sibleyras komédiáját Patrik Hartl rendezte. (čtk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?