Kis költségvetésű horror az év legjövedelmezőbb filmje Amerikában

Los Angeles |

<p>Az Insidious című, alig másfél millió dollárból forgatott horror bizonyult eddig az év legjövedelmezőbb produkciójának Észak-Amerikában.</p>

A James Wan (Fűrész) rendezésében készült film főszereplői, Patrick Wilson és Rose Byrne egy házaspárt alakítanak, akik két kisfiúval és egy csecsemővel szánják rá magukat a költözésre, új házukban azonban a gonosz az úr.

A produkcióra a bemutatása óta eltelt négy hétben 44,5 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők. A külföldi forgalmazással együtt az összbevétel máris meghaladta az 50 millió dollárt, és az első visszajelzések alapján az elemzők legalább 90 millió dollárra teszik az elérhető globális bevételt.

"Ez azt mutatja, hogy továbbra is van piaca a minőségi zsánerfilmeknek, és lehet filmet csinálni mikro-költségvetéssel" - hangsúlyozta Jason Blum, az Insidious producere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?