Kultúra

Két szlovákiai magyar minőségi honlap

Két szlovákiai magyar honlap is Minőségi Díjat kapott a 11. alkalommal megrendezett Az Év Honlapja pályázaton, amelyre idén rekordszámű, 360 nevezés érkezett.
Juhász Katalin

2012. december 2. 18:12

 

A honlapok több kategóriában versenyeztek.
A zsűri szerint a pályázatok sorában újdonság volt a Komáromi Jókai Színház kétnyelvű (magyar, szlovák) honlapja, amely jól felépített, a szokásos színházi információk (műsor, színészek bemutatása) mellett lehetőséget nyújt előzetes jegyrendelésre vagy online vásárlásra is. Emellett többféle kapcsolattartási lehetőséget nyújt a látogatóknak. Az oldal mentes minden fölös sallangtól, jól navigálható és gyorsan betöltődik. A honlapot (www.jokai.sk) annak készítője, a JMK media & productions nevezte a Kultúra kategóriába, amelyben Minőségi díjat nyert.
 
Média kategóriában a Gömörilap című regionális közösségi hírportált (gomorilap.sk) találta díjazásra érdemesnek a bírálóbizottság. Eszes István zsűrielnök így méltatta a honlapot: „Aki ráklikkel, látni fogja, hogy funkcionálisan annyira jól felépített oldal, hogy példaként szolgálhat sok országos média számára. Rendkívül gazdag információ és tartalom jellemzi ezt a magát regionálisnak nevező oldalt.” A pályázó ez esetben a Design & System volt.
A versenyszabályzat szerint Az Év Honlapja Minőségi Díja egy minőségi tanúsítvány, amely nem egyenrangú, illetve egyenértékű az általános kategóriákban kiosztott díjakkal. Ezt a tanúsítványt a zsűri azon honlapoknak ajánlja fel, amelyek ugyan nem győztek kategóriájukban, ám a zsűri szempontrendszere szerint minőségük kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére. 
 
Önnek ajánljuk

650 euró lehet a minimálbér

Támogatták a brexitmegállapodást a tagországok vezetői az EU-csúcson

Újra tárgyaltak az összefogásról

Haščák: Legyen minden nyilvános!

Látványosan emelkedik a minimálnyugdíj összege

VIDEÓ: Az átkelőhelyen gázoltak halálra egy idős férfit

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!