„Kérem, ne nézzék többé”

MTI-HÍRLos Angeles. Erkölcstelennek tartja a Két pasi meg egy kicsi című népszerű amerikai tévésorozatot Angus T.

MTI-HÍR

Los Angeles. Erkölcstelennek tartja a Két pasi meg egy kicsi című népszerű amerikai tévésorozatot Angus T. Jones, a komédia egyik sztárja, aki kijelentette, hogy nem akar többé szerepelni benne, és egyúttal a közönséget is arra biztatta, hogy inkább ne nézze a szériát.

A 19 esztendős színész, aki tízéves kora óta játszik a tévéshow-ban, egy YouTube-videóban beszélt arról, hogy az utóbbi időkben folytatott bibliai tanulmányai során ébredt rá, mennyire visszás számára a sorozat sikamlós humora. A videót egy keresztény csoport, a kaliforniai Forerunner Christian Church tette közzé.

„Kérem, ne nézzék többé. Kérem, ne töltsék meg a fejüket erkölcstelenséggel” – mondja Jones a felvételen, és többek között kijelenti: „nem lehet igaz istenfélő ember az, aki egy ilyen tévéműsort néz”.

A színész epizódonként 350 ezer dollárt kap a sorozatában játszott szerepéért a BBC szerint. A sorozatot készítő CBS és a Warner Bros. Television még nem kommentálta Jones nyilatkozatát.

Ez a videó újabb nehézségeket okozhat a szériának, amelyet 2011-ben megtépázott egy korábbi főszereplő, Charlie Sheen botrányos távozása. A producereket nyíltan gyalázó Sheent kirúgták, és a nyomában támadt űrt Ashton Kutcherrel töltötték be. A tévésorozat már a tizedik évadánál tart, átlag 14 millió amerikait ültet a képernyők elé, és világszerte húsz országban vetítik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?