Kényeztessük magunkat, bőrünket

Az 1967-ben Svédországban alakult Oriflame cég kozmetikai termékei nem ismeretlenek tájainkon sem, hiszen a cég független kozmetikai tanácsadói sikeresen forgalmazzák a minőségi bőr-, test,- és hajápoló szereket, dekoratív kozmetikumokat a családok hölgy- és férfi tagjainak, sőt a gyerekeknek is.

Az 1967-ben Svédországban alakult Oriflame cég kozmetikai termékei nem ismeretlenek tájainkon sem, hiszen a cég független kozmetikai tanácsadói sikeresen forgalmazzák a minőségi bőr-, test,- és hajápoló szereket, dekoratív kozmetikumokat a családok hölgy- és férfi tagjainak, sőt a gyerekeknek is. Manapság, amikor a világ 60 országában egymillióan látják el a tanácsadói tisztséget (Szlovákiában minden 170-ik lakos), és 400 fajta terméket kínálnak, alig hihető, hogy 35 évvel ezelőtt a társaság csak ötfajta kozmetikumot gyártott – elevenítette fel a múltat Kristian Sandberg, az Oriflame Slovakia Kft. vezérigazgatója. A robbanásszerű fejlesztés ellenére a társaság nem tért le a cég alapítói, Robert és Jonas af Jochnick által kijelölt útról: kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával minőségi kozmetikumokat gyártani. A tudományos fejlődést és a természet erejét ötvözzük termékeinkben – ez cégünk jelszava és egyben a sikerünk alapja is – hangsúlyozta az igazgató, majd megjegyezte: az Oriflame termékeket nem tesztelik állatokon, nincs bennük állati eredetű komponens, és ügyelnek arra is, hogy a csomagolástechnika környezetkímélő legyen.

A társaság újdonságaira Zuzana Machová, az Oriflame kereskedelmi igazgatója hívta fel a figyelmet. – A Skin Structures család a bőr ápolását, öregedés elleni védelmét biztosítja. Új adalékokkal látták el, melyek szavatolják a bőr hidratálását is. A tengeriplankton-kivonat a sejteket energiával tölti fel, megújulnak a vitális funkciók, s ezáltal a bőr feszessé és csillogóvá válik. Az A-, C- és E-vitamin, valamint a ginkokivonat fiatalítja a bőrt, a napraforgóolajtól és a növényi kollagéntől pedig sima lesz. Az öregedés elleni nappali krém (normál és száraz bőrre), illetve az öregedés elleni nappali arctej (vegyes és zsíros bőrre) ráadásul napsugárzás elleni 15-ös védőfaktorral is óvja a bőrt. Az éjszakai oxigénes krém hatására pedig már négy hét alatt nemcsak az arcbőr, hanem a ráncok is kisimulnak. A bőrradír használata segíti a bőr tisztán tartását, s felkészíti a Skin Structures termékcsalád használatára.

A Giordani Gold dekoratív kozmetika forró újdonsága a kamélia kivonatú, öregedést gátló fedőkrém, amellyel eltüntethetők a bőrön levő apró elváltozások. A hatás azonnali: bársonyos simaságot, feszességet szavatol.

A 11 éve Szlovákiában is gyökeret vert társaság számára természetes a jótékonykodás. Tavaly 400 ezer koronával segítette a Biztonság gyermekvonalát, s jelenlegi terveiben a múlt évi adomány túlszárnyalása szerepel. – Az üzletnek és a humánumnak kéz a kézben kell haladnia. Mindenütt a világon a védtelenek segítése a felnőttek feladata. Nem árt tudatosítani, hogy a jövendő nemzedék minősége tőlünk függ. Örömmel tölt el, ha egy hasznos tervezetet támogathatunk – mondott véleményt Kristian Sandberg, az Oriflame Slovakia Kft. vezérigazgatója.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?