Kalóztoplistán az X-Men és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Los Angeles |

<p>A legtöbbször illegálisan letöltött filmek észak-amerikai toplistájára került a nyári moziszezon több sikerfilmje is, köztük az X-Men: Az elsők és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.</p>

Az Észak-Amerikában június 5. óta forgalmazott X-Men, amely a tízes kalóztoplista élén áll, egy illegálisan rögzített kópiával köröz a világhálón - számolt be róla a The Hollywood Reporter online kiadása (THR.com).
Ugyanez a helyzet a második helyet elfoglaló Ismeretlen férfi című thrillerrel, Liam Neeson legutóbbi filmjével, amelynek DVD-változatát a jövő héten dobják piacra Amerikában.
A kalózlista harmadik helyét A Karib-tenger kalózai-sorozat a pár hete játszott negyedik epizódja tartja, a negyedik pedig a Farrelly testvérek Elhajlási engedély című vígjátéka, amelyet a Kellékfeleség követ.
A kalózok hatodik kedvence a Másnaposok 2., majd a Sorsügynökség következik. A tízes listára még A pap - Háború a vámpírok ellen, a Paul című sci-fi vígjáték és A negyedik című sci-fi akció fért fel az illegális letöltések száma alapján.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?