James Blunt Budapesten koncertezik

Budapest |

<p>Nők millióit hódította meg, több mint 11 millió albumot adott el világszerte és október 25-én a Budapest Sportarénában lép fel. James Blunt egyike azon világsztároknak, akik viszonylag későn kezdték el karrierjüket, de utána villámgyorsan a csúcsra értek.</p>

Október 25-én a magyar fővárosban világsztárokhoz illő színpadi látvánnyal, elképesztő fényözönben négy zenésztársával együtt szórakoztatja majd a magyar közönséget. A koncert a szervezők ígérete szerint méltó lesz egy igazi világsztárhoz: két nagy kivetítő közvetíti, hogy mi zajlik éppen a 220 négyzetméteres nagyságú színpadon, amelyre három kamera adja folyamatosan a helyszíni képeket.

A színpad az aréna ellipszisében ezúttal hosszában fog elhelyezkedni. Építését a koncert napján reggel 8 órakor kezdik meg, a turné embereinek 48 magyar technikus és építőmunkás segít.

A turnéval saját szakács és konyha utazik, hogy ellássa az összes közreműködőt.

Az ilyenkor szokásos különleges kívánságok közül az igazán különc kérések hiányoznak, mindössze néhány kényelmes kanapét, székeket, hűtőt, tükröket és tévét kértek az öltözőkhöz - közölte a koncertszervező cég képviselője. Ugyanakkor az énekes és zenésztársai azt is megtudakolták, merre vannak Budapesten lemezboltok és uszodák.

Az ausztrál Sandrine után lép majd színpadra fél kilenc körül a világsztár. Blunt - eredeti nevén James Hillier Blount - hároméves korától tanult zenélni, majd fiatalemberként a katonai pálya mellett döntött és 6 hónapig páncélos felderítő volt a NATO koszovói békefenntartó egységénél. Életének ez utóbbi korszaka ihlette meg a mára legendás No Bravery című dalát. Négy évvel ezelőtt lett világhírű, rögtön a debütáló Back to Bedlam albummal. Az énekes szinte minden szakmai díjat besöpört már.

Egyik világhírű slágerét, a You're So Beautifult annyian kérték a rádióállomások kívánságműsoraiban, hogy azt az egyik londoni rádióadó levette műsoráról, mert a keményebb stílust kedvelő hallgatóknak idegeire ment a romantikus dal. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?