Ivan Reitman fia rendezi az új Szellemirtókat

sfsfs
Los Angeles |

A Sony Pictures stúdióban már folynak a Szellemirtók folytatásának előkészületei, rendezőnek pedig az eredeti filmek rendezőjének fiát, Jason Reitmant kérték fel. 

Az Ivan Reitman által rendezett 1984-es Szellemirtók (Ghostbusters) teljesen váratlanul igazi kultfilmmé vált. A hatalmas siker nyomán 1989-ben Reitman forgatott hozzá egy folytatást, amelyben a most 41 éves Jason Reitman gyerekként apróbb szerepet is kapott. Jason később sokat dolgozott együtt apjával, Egek ura című Oscar-jelölt filmjének például Ivan Reitman volt az egyik producere. 
A Variety című lap forrásai szerint az előkészületek titokban kezdődtek, Jason Reitman már meg is írta a forgatókönyvet Gil Kenannel (A Poltergeist rendezőjével) együtt, a forgatás pedig a tervek szerint idén nyáron kezdődne, hogy 2020 nyarán a mozikba kerüljön a film. 
„Végre megkaptam a slusszkulcsot a kocsihoz” – üzent követőinek kedd este a Twitteren Jason Reitman, aki rendezőként, forgatókönyvíróként, illetve producerként olyan remek filmeket jegyez, mint a Juno, a Pszichoanyu vagy a Férfiak, nők és gyerekek, és már négyszer jelölték Oscarra. A Sony Pictures közleményében az áll, hogy az új Szellemirtók-rész visszakíván térni az eredeti történet gyökereihez. Úgy tűnik, a stúdió szakemberei szeretnék elfelejteni, vagy meg nem történtté tenni a Szellemirtók 2016-ban forgatott „női verzióját” Paul Feig rendezésében és Dan Aykroyd producerkedésével, amely világszerte hatalmas bukásnak bizonyult a mozikban. 
Az új rész tartalma egyelőre nem ismert, azt sem tudni, visszatérnek-e a régi szereplőket alakító színészek. Az előkészületekről csak annyi szivárgott ki, hogy Jason Reitman jelenleg épp kamaszokat válogat a filmbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?