Ismét PesText Budapesten

dd

Holnapután, szeptember 20-án kezdődik a PesText, amelyen Janne Teller, a Semmi című bestseller regény szerzője, A könyvkötővel világhírűvé vált Bridget Collins, valamint Gwenda Bond, az első Stranger Things-regény írója is részt vesz.

A PesText Nemzetközi Irodalmi és Kulturális Fesztivált szeptember 20. és 30. között szervezi meg a Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület és a Petőfi Kulturális Ügynökség három helyszínen, a Három Hollóban, a Millenárison és a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

A sztárszerzők mellett olyan feltörekvő alkotókkal is megismerkedhet a közönség, mint a történelmi regényt megújító Stacey Halls, a sci-fi műfaját képviselő Nicholas Binge, valamint az olasz Giulia Caminito, A tó vize sohasem édes szerzője. A vendégeket olyan ismert magyar irodalmárok kérdezik, mint Berg Judit, Keresztes Balázs, Tótfalusi Ágnes, Smid Róbert és Vajna Ádám.

A társművészeti programok között szerepel a TÁP Színház előadása, akik Janne Teller Ha háború lenne nálunk című írása alapján készítettek előadást. Vecsei H. Miklós és kollégái irodalmi koncertszínházzal készülnek Pilinszky János és Csoóri Sándor műveiből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?