Irodalmi pályázat

<p>A Mosolyvirág - Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete pályázatot hirdet: A szülők, nagyszülők életmeséi - avagy írd le, amit a szüleid, nagyszüleid meséltek neked az életükről,és érdekesnek, tanulságosnak, vagy akár viccesnek találtad Amikor kicsi voltál.../ Amikor kicsi voltam...&nbsp;</p>

Minden család őriz történeteket gyermekei kiskoráról. Mindkét témában igaz történeteket, történet-csokrokat várunk a családi anekdotáktól a mesén, novellán, riporton át a naplóig, amelynek a család tagjai a szereplői. Írhatják szülők, nagyszülők, gyermekek, családok. 

A pályázók műveit négy korcsoportban bíráljuk el: - 10 éves kor alattiak - 10 -14 év közöttiek - 14- 33 év közöttiek - 33 év felettiek Határidő: április 10. 
Eredményhirdetés: május 15. Díjkiosztás: június folyamán. Valamennyi korcsoportban az első három helyezettet díjazzuk, de mindenki kap a kötetből, amit a legjobb művekből szerkesztünk. 

A művek beküldése egyúttal a kötetben való megjelenéshez való hozzájárulás is. A műveket max. 20 oldal terjedelemben, doc és rtf formátumban kérjük ide: 

[email protected] 

További információ: 

+36 20 312 85 84 

Letölthető adatlap: 

www.mosolyvirag.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?