Insomnia Reborn

Pozsony |

<p>A Deja vu klub időnként teret ad hazai fiatal együtteseknek bemutatkozásra. Ennek szellemében január 14-én az egykori, újjászületett Insomnia, az Insomnia Reborn lép fel a klubban. Janík Zsoltot, a zenekar főnökét faggattuk.</p>

Miben különbözik ez a formáció az elődjétől?
Két tagcsere is lezajlott az együttesben, egyúttal a stílus is módosult valamennyire. A mikrofont Lelkes Reny szorongatja, aki a képességeit már többször bizonyította, a basszusgitárt Kovács Dodi kezeli. Végre sikerült a gitáros posztjára olyan embert találnunk, amilyet már régóta keresünk. Derzsi Zsolt nemcsak jól rögtönöz, technikásan szólózik, hanem kemény, energikus stíluselemeket képes vinni a zenénkbe. Biztosra veszem, hogy hamarosan begitározza magát a hazai élvonalba. Jómagam a dobokat „portalanítom“ a koncerteken.

A nevetekben ott szerepel a Reborn (újjászületés) kifejezés. Mennyiben változik a repertoár?

Az új bandával természetesen a saját szerzemények népszerűsítését tartjuk a legfontosabbnak, de úgy döntöttünk, a régi dalok közül sem hagyjuk feledésbe merülni a legjobbakat. Így a repertoár szinte teljesen megújult, és sokkal pergősebb, könnyebben emészthetőbb lett. Ezúttal az apró részletek kidolgozására is sokkal nagyobb súlyt fektetünk.

Mit hallhat majd a Deja vu klub közönsége?
A koncert érdekessége az lesz, hogy bár egy elég kemény rockbanda vagyunk, ezen az estén egy swinges, halkabb műsorral kedveskedünk a nagyérdeműnek.

Mik a terveitek?
Szeretnénk egy új albumot készíteni. Természetesen az új szerzemények szerepelnek majd rajta, de valószínű, hogy hallható lesz a korongon egy-egy régebbi dal újragondolt változata is. Ez viszont még a távolabbi jövő. Jelenleg annyi biztos, hogy január végén stúdióba vonulunk, és elkészítjük első videoklipünk hanganyagát. Sajnos az anyagiak gátat szabnak a klip kivitelezésében, de remélhetőleg február végére már a közönség is láthatja az alkotást. (SA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?