I HAVE A ROCK fesztivál

Úgy tűnik, a nagykürtösi járásban is feléledtek a szervezők, hiszen nyáron hiánypótló megmozdulásra szánták el magukat. Június tizenkilencedikén Szécsénykovácsiban (Kováčovce) rendeznek nagyszabású zenei fesztivált, olyan hazai sztárzenekarokkal mint a Rómeó Vérzik és a Sexit.

„A helyi fiatalság számára nem egyszerű, ha rockzene mellett szeretne szórakozni, legtöbbször egészen Magyarországig kell menniük. Ezért találtuk ki a fesztivált, hogy legalább nyaranta egyszer hazai közegben is bulizhassanak” – mondta Oravec Róbert, főszervező. S mivel a környéken sok amatőr zenekar is működik, ez egyfajta seregszemle is lesz a számukra. Színpadra lép a R.I.P., a Trademark, a Lesná Zmes, az All Devils, és lemezkeresztelő turnéjuk keretében koncertet ad a pozsonyi Expired Passport is.

Az ipolymenti falu vezetősége pozitívan áll a fesztiválhoz, sőt a jegyárusításból is kiveszik részüket. Aki tehát elővételben szeretne jegyhez jutni, és így előre biztosítani a június végi programját, vagy csak útbaigazításra van szüksége, nyugodtan hívja a szécsénykovácsi polgármesteri hivatalt (047/4871294). „Szerencsére jó az együttműködésünk a vezetőséggel, így azt is sikerült elérnünk, hogy a fesztivál a helyi labdarúgópályán kerülhessen megrendezésre” – mondta a ZeneZónának Oravec Róbert, aki reggelig tartó bulit, játékokat és jó hangulatot ígér. Aki pedig a koncertek alatt felhevül, az Ipoly folyóban hűsítheti le magát. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?