Humor és díjözön az Ifiben

Már hagyománynak számít, hogy az Ifi magazin áprilisi számában a szokásos humoroldal mellett további rovatok is ontják a poénokat. Ezúttal rendhagyó horoszkópot is kínál a lap, az Art-falra pedig most tényleg a „hintalovak” kerültek fel.

Már hagyománynak számít, hogy az Ifi magazin áprilisi számában a szokásos humoroldal mellett további rovatok is ontják a poénokat. Ezúttal rendhagyó horoszkópot is kínál a lap, az Art-falra pedig most tényleg a „hintalovak” kerültek fel.

Exkluzív interjúk sora olvasható a magazinban: egyebek között Ágnes Vanilla diákéveibe és Klausmann Viktor magánéletébe pillanthatunk bele. Szarka Gyula, a Magyarországon turnézó Ghymes együttes vezetője immár tényként közölte: idén két lemezzel is bővül a zenekar diszkográfiája. Kis Péter főszervező elárulta, hogy az itthoni könnyűzenei fesztiválok legnagyobbikának számító Klikkfest az idén már nem Kamocsán, hanem Érsekújváron várja a táborlakókat. A megzenésített verseket előadó Borostyán együttes és a citeravirtuózokból álló Bástya zenekar tagjai bizonyítják, hogy komoly értékek halmozódtak fel a populáris zene perifériáján kívül is.

Március a díjözön hónapja is volt egyben. A lap sztármellékletét böngészve megtudhatjuk, kik voltak az elmúlt évben a popélet legsikeresebbjei Angliában, Amerikában, illetve Magyarországon.

A szex-szerelem rovat az első pillantás buktatóira hívja fel a figyelmet, és bepillantást nyújt az „éjszakai pillangók“ keresetének rendkívül széles skálájába is. Az internetezők a tanuláshoz és a vizsgákra való felkészüléshez kapnak néhány „virtuális“ tippet. (-on-)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?