HĺRSZOLGÁLAT

Luxusrock a második lemez után
Roy Thomas Baker producer irányítása mellett lassan befejeződnek a második The Darkness-lemez munkálatai – az ősszel megjelenő anyagot hatalmas várakozás előzi meg. Közben készül a frontember, Justin Hawkins első szólólemeze is.

Luxusrock a második lemez után

Roy Thomas Baker producer irányítása mellett lassan befejeződnek a második The Darkness-lemez munkálatai – az ősszel megjelenő anyagot hatalmas várakozás előzi meg. Közben készül a frontember, Justin Hawkins első szólólemeze is. „Engedélyt kértem a zenésztársaimtól, hogy kiadhassam az albumomat. Megígértem nekik, hogy együttesünk nem szenved emiatt hátrányt. A dalokon az otthoni stúdiómban kezdtem el dolgozni, még azelőtt, hogy a The Darkness ismertté vált. Kevésbé rockosak, fontos szerep jut bennük a szintetizátornak. A stílusomat luxusrocknak neveztem el. Valószínűleg a This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us című 1974-es Sparks-sláger átdolgozását másoljuk ki elsőként az albumomról, amely British Wail címmel két hónappal a zenekarom korongja után jelenik meg” – nyilatkozta Hawkins. (z, p)

Botrány a koncerten

A Garbage visszatérő albuma, a Bleed Like Me világszerte nagy siker, még az Egyesült Államokban is – az elmúlt héten az amerikai eladási lista negyedik helyén debütált. Igaz, a héten máris húsz helyezést esett vissza, de fogadtatása még így is felülmúlt minden várakozást. A sikerhez az is hozzájárult, hogy a zenekar jelenleg észak-amerikai turnén népszerűsíti a lemezt. Az első fellépés Washingtonban volt. A koncertet kisebb botrány övezte, Shirley Manson ugyanis a Sex Is Not The Enemy című dal végén levette a pólóját. A klub biztonsági emberei azonnal a színpadra siettek, hogy levezessék a Garbage énekesnőjét, ott azonban kiderült, hogy a látszat csalt, a hölgy nem tárta a kebleit a nagyérdemű elé, testszínű melltartót viselt, és csak messziről látszott úgy, mintha félmeztelen volna. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?