HĺRSZOLGÁLAT

Eminem túllőtt a célon
Stevie Wonder a napokban azt nyilatkozta, a rapsztár lejáratta magát azzal, ahogyan Michael Jacksont kigúnyolta a Just Lose It című dalának klipjében.

Eminem túllőtt a célon

Stevie Wonder a napokban azt nyilatkozta, a rapsztár lejáratta magát azzal, ahogyan Michael Jacksont kigúnyolta a Just Lose It című dalának klipjében. Mint ismert, Eminem Jackonak öltözve a videóban kisfiúkat csábít el, ugrándozik velük egy ágyon, s közben azt énekli, hogy „gyertek gyerekek a kuckómba”. A pop egykori királyának külsején is viccelődik, felidézi a Pepsi 1984-es reklámfilm-forgatását, amikor véletlenül meggyulladt a frizurája, de nemcsak a haja kap lángra, az orra is leesik, ezzel utalva arra a híresztelésre, hogy a sok műtét miatt a sztár elvesztette az orrát. „Eminem nagyon tehetséges zenész, ezért őszintén megmondom, nagyot csalódtam benne. Még szerencse, hogy nem láthatom a klipet, csak mások elbeszéléseiből tudom, hogy alaposan túllőtt a célon. Közönségessé tette magát. Nem szép dolog kiparodizálni egy olyan embert, akit még az ág is húz” – nyilatkozta a világtalan zenész. (z, p)

Mötley Crüe – dupla album + turné!

Hétfőn egy nagyszabású sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentették, hogy hat év kihagyás után újra összeáll a legendás együttes, és világkörüli turnéra indul. A koncertsorozat februárban az Egyesült Államokban veszi kezdetét, majd Kanada után az öreg kontinens következik. A zenészek két cédéből álló válogatáskorongot is kiadnak. A lemez előfutára az If I Die Tomorrow című dal lesz, amelyhez a zenekar történetét feldolgozó klip készül. (z, p)

Nyilvános a jelöltek listája

Mint minden évben, ezúttal is hatalmas érdeklődés övezte a Grammy Awards jelöltjeinek nyilvánosságra hozatalát. Ray Charles és Kanye West kapta a legtöbb jelölést, tíz-tíz kategóriában esélyesek a győzelemre. Charles, az idén elhunyt legendás zenész a Genius Loves Company című korongjával érdemelte ki a jelöléseket, míg a nálunk ismeretlen, producerből lett rapper, Kanye West az első albumával, a The College Dropout cíművel vette le lábáról a jelölőbizottságot.

A 2005-ös Grammy díjátadó gálát február tizenharmadikán tartják Los Angeles-ben, a Staples Centerben. (z, p)

Készül a The Darkness új albuma

Az angol rockzenekar énekese, Justin Hawkins a napokban azt nyilatkozta, hogy szeretnék a lehető leggyorsabban befejezni az új lemez munkálatait, de a legfontosabbnak azt tartják, hogy a dalok tízszer olyan jók legyenek, mint a debütáló album felvételei. „Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események, és a régi kreativitásunk is visszatért. Sok dalt írtunk, de addig nem akarjuk kiadni őket a kezünkből, amíg biztosak nem leszünk abban, hogy a lehető legjobb formánkat hoztuk” – mondta. A The Darkness albuma a tervek szerint nyáron kerül a boltokba. (z, p)

Bono dühös a nyafogó sztárokra

A U2 frontembere utálja azokat a sztárokat, akik állandóan panaszkodnak. Elmondta, hogy szerinte mindenki, aki azt csinálhatja, ami a hobbija, boldognak kellene lennie, és ha még sikeres is, az már valóban a legjobb dolog az életben. „Például nem kell aggódnunk, hogyan fizessük ki a számláinkat, és cserébe csak egy dolgot kell tennünk: nem szabad nyafognunk” – magyarázta. (z, p)

Hat hónap – hat nagylemez

A Red Hot Chili Peppers gitárosa, John Frusciante nemrég bejelentette, hogy szeretne egymás után leglább hat albumot kiadni. „Vicces, hogy milyen gyakran szegezik nekem a kérdést a zenésztársaim, hogy miért akarok ennyi lemezt készíteni. Én meg azt nem értem, mások mit vacakolnak annyit a dalokon” – nyilatkozta. A sorozatból eddig egy, a The Will To Death jelent meg, a második, a Curtains januárra várható. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?