HĺRSZOLGÁLAT

Újra lendületben a Neo Tones
Megjelent a Pásztor Patrícia, Pásztor Noémi Virág, ifj. Jakab György és Bardóczi Gábor alkotta kvartett második albuma. A Mi vagyunk című korongon már nem Neoton Família-dalok átdolgozásai szerepelnek, hanem vadonatúj szerzemények.

Újra lendületben a Neo Tones

Megjelent a Pásztor Patrícia, Pásztor Noémi Virág, ifj. Jakab György és Bardóczi Gábor alkotta kvartett második albuma. A Mi vagyunk című korongon már nem Neoton Família-dalok átdolgozásai szerepelnek, hanem vadonatúj szerzemények. Elsőként az Érzem címűhöz készült videoklip, méghozzá az angol fővárosban. A forgatás három napot vett igénybe. A klip egy az egyben lett felvéve, tehát nincs benne egyetlen vágás sem. A szereplőktől ez nagy koncentrációt követelt, szigorúan be kellett tartaniuk minden rendezői és operatőri utasítást. A siker érdekében a három napból kettőt csak próbával töltöttek. A Londonra jellemző időjárási körülmények nehezítették a forgatást, később viszont az elkészült anyagból kiderült, hogy a szemerkélő eső kimondottan jót tett a klipnek, passzol a borúsabb témát boncolgató szám hangulatához. (m, p)

Újra együtt a Mötley Crüe!

Két hete mi is beszámoltunk Nikki Sixx nyilatkozatáról. Elmondta, hogy zenekara valószínűleg már sosem fog együtt zenélni. Ehhez képest a dolgok másképp alakultak. Az elmúlt napokban a hírügynökségek világgá kürtölték, hogy a zenészek jövő nyáron nagyszabású turnéra indulnak. A részleteket ma hozzák nyilvánosságra egy sajtótájékoztató keretében. A koncertsorozat kezdetével egy időben megjelenik az együttes legnagyobb slágereinek válogatáskorongja, melyen minden bizonnyal egy-két új szerzemény is helyet kap. (z, p)

Készül az új Coldplay-korong

Az angol zenekar jelenleg is dolgozik a harmadik stúdiólemezén, amely a tervek szerint 2005 márciusában kerül a boltokba. Az énekes, Chris Martin elmondta, hogy a Coldplay új hangzásvilágára nagy hatással van nemrég megszületett gyermeke. „Alaposan megváltoztatja az embert, ha gyermeke születik. Sokat változott az életem, a felfogásom és a hozzáállásom az élet egyes dolgaihoz” – mesélte egy amerikai magazinnak. Egyelőre nem árulta el, hogy mi lesz a korong címe. Az elmúlt napokban több angol lapban is megjelent, hogy az anyag kiadását megelőzően az együttes rövid klubturnéra indul, mivel szeretné letesztelni a dalokat. Kiadójuk képviselője elmondta, hogy ezek a hírek légből kapottak. Azt azonban megerősítette, megállapodtak az egyik tengerentúli rádióállomás vezetőivel, hogy az általuk szervezett rendezvényen, március tizenkettedikén mutatja be új lemezét a zenekar. (z, p)

Bizonyítani akar Ashlee Simpson

A fiatal amerikai énekesnő alaposan lebőgött az egyik, milliók által nézett amerikai televíziós műsorban. Ashlee ugyanis mást kezdett el a mikrofonba énekelni, mint ami a hangszórókból szólt, így pillanatok alatt világossá vált, hogy nem élőben énekel. Később kétségbeesetten próbálta megmagyarázni a történteket. „Azt ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön el a koncertjeimre, és ott majd személyesen hallhatja, láthatja, hogy tudok-e énekelni, vagy sem” – nyilatkozta. (z, p)

Robbie összehaverkodott Eminemmel

Anglia fenegyereke a véletlennek köszönhetően barátkozott össze a rapzene koronázatlan királyával. Történt ugyanis, hogy épp Los Angelesben tartózkodott, és ellátogatott az egyik népszerű konditerembe. A súlyokkal való harc közben arra lett figyelmes, hogy néhány testőr bukkan fel, közrefogva Eminemet. Robbie Williams szerint a rapper nagyon barátságos volt, rögtön beszélgetni kezdtek, néhány nappal később pedig küldött neki egy példányt a Just Lose It című kislemezéből. (z, p)

LeAnn Rimes karácsonyi lemeze

Az amerikai énekesnő elmondta, hogy a What A Wonderful World című album hallatán mindenki érezni fogja, hogy mennyit fejlődött a stílusa az utóbbi években, és mivel épp karrierjének tizedik évfordulóján jelent meg, akár jubileumi kiadványnak is felfogható. Rimes kisasszony a Brian Setzer Orchestrával dolgozott, nekik köszönhető a nagyzenekari megszólalás. Az albumon hét tradicionális ünnepi dal, és három saját szerzemény hallható. (z, p)

Brian McFadden elvonókúrán volt

A Westlife-ból kivált énekes életét majdnem tönkretette az alkohol. A sztár az italban találta meg az ellazuláshoz vezető utat, és a feszültséget másképp nem tudta levezetni. Elmondta, hogy kétszer is megpróbálkozott az elvonókúrával, de nem sikerült megszabadulnia a függőségétől. „A rehabilitációs programok nem hoztak túl sok sikert, így most orvosi segítség nélkül próbálok józan maradni” – nyilatkozta. Helyzetét nehezíti, hogy nemrég szakított feleségével, és gyermekeit csak nagyon ritkán láthatja.

Brian McFadden új dala, az Irish Son az elmúlt héten az angol kislemezlista hatodik helyén debütált. (z, p)

Felmentették Sheryl Crow zaklatóját

Az elmúlt héten tartották a tárgyalását annak a férfinak, akit azzal vádoltak, hogy tizenöt hónapon keresztül követte az amerikai énekesnőt, és még a családtagjaival is felvette a kapcsolatot, hogy megismerhesse őt. A harmincnyolc éves Ambrose Kappos akár hét év börtönbüntetést is kaphatott volna, de a bíróság úgy találta, hogy ártatlan, így szabadon távozhatott. A férfi azzal védekezett, hogy két tönkrement házasság után elkeseredetten kereste élete igazi nagy szerelmét, és úgy hitte, hogy az énekesnő viszonozza majd az érzelmeit. Ügyvédje szerint sohasem fenyegetőzött, mindig tisztelettudóan viselkedett vele szemben. Sheryl attól tart, hogy zaklatója ezután is követni fogja. (z, p)

Férjhez ment Natalie Imbruglia

Az ausztrál énekesnő szerdán kimondta a boldogító igent. Natalie-t a szintén ausztrál Daniel Johns, a Silverchair frontembere vezette oltár elé. A ceremóniát nagy titokban egy trópusi szigeten tartották. A sztárok már jó ideje együtt jártak, az év elején eljegyezték egymást, azóta folyt a találgatás az esküvő időpontjáról és helyszínéről. (z, p)

Unique-koncert lemezen is

Hatalmas érdeklődés övezte a trió második nagykoncertjét, amelyre november negyedikén került sor a Petőfi Csarnokban. A csapat a nagy sikerre való tekintettel úgy döntött, hogy a fellépés hanganyagát album formájában megjelenteti. Gabriella, Ádám és Zsolt már elkezdte a munkálatokat. Elmondásuk szerint a korong igazi csemege lesz a rajongók számára, hiszen a régi és új dalok egy csokorban szerepelnek majd rajta, természetesen áthangszerelve, ahogy a koncerten elhangoztak. A lemez február közepére várható, új stúdióalbumot pedig októberre terveznek. (z, p)

Kylie a tehetségkutató show-kat kritizálta

Az ausztrál származású popdíva öreg rókaként nyilatkozott a popszakmáról. Azokat a fiatalokat kritizálta, akik csak azért kezdenek el énekelni, mert híresek és gazdagok szeretnének lenni. Kylie szerint rosszak a különböző tévés tehetségkutató show-műsorok, mert félrevezetik a szereplőket, pillanatok alatt megkapják azt a figyelmet, amiért normális esetben éveken át kell dolgoznia egy-egy előadónak. „Sajnos ezek a fiatalok azt hiszik, hogy a karrierjük a divattervezők által kreált méregdrága ruhákból, és limuzinokból áll. Nem tudatosítják, hogy a siker mögött hatalmas munka áll, mert ők egyik percről a másikra kerültek a figyelem középpontjába. A sikert legalább annyira nehéz folyamatossá tenni, mint elérni, és az igazán nagy egyéniségek képesek csak erre” – mondta. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?