HĺRSZOLGÁLAT

Magyar arany az O-Zone-nak
Európa-szerte hatalmas siker a moldáv-román fiúcsapat DiscO-Zone című korongja. Arsenie, Dan és Radu olaszországi kiadójuk, a Time Records huszadik születésnapján vették át az albumért járó arany- és platinalemezeket.

Magyar arany az O-Zone-nak

Európa-szerte hatalmas siker a moldáv-román fiúcsapat DiscO-Zone című korongja. Arsenie, Dan és Radu olaszországi kiadójuk, a Time Records huszadik születésnapján vették át az albumért járó arany- és platinalemezeket. A DiscO-Zone Lengyelországban és Portugáliában már elérte a dupla, Csehországban és Franciaországban pedig a tripla platinastátust. A trió az ünnepségen kapta meg a magyarországi eladásért járó aranylemezt is Schneider Attilától, a Record Express vezetőjétől. (z, p)

ĺzelítő az új The Darkness-korongból

A Justin Hawkins vezette angol rockbanda nagyszabású hazai turnéra indult. A koncertsorozat első állomása Londonban volt. A fellépés során a fiúk előadtak hat új dalt a készülő korongjukról. A hírek szerint a rajongók elégedettek voltak a szerzeményekkel. (z, p)

Elindult a MAHASZ zenei DVD-listája

A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége elindította a hivatalos zenei DVD-ket rangsoroló húszas eladási listáját. Az összesítésen kizárólag zenei DVD-k szerepelnek, ezen belül azonban árkategóriától és a megjelenés évétől függetlenül minden, hivatalos forgalomban levő kiadvány helyet kap rajta. „A hagyományos hanghordozók piacán tapasztalható visszaeséssel szemben a DVD-k iránt egyre nagyobb a kereslet. Érdemes tehát a piacnak ezt a szegmensét is figyelemmel kísérni, sőt, ha a tendencia folytatódik, a jövőben elképzelhető a lista bővülése is. Egyelőre a piaci viszonyokat figyelembe véve húszas listával indulunk” – nyilatkozta Jeszenszky Zsolt, a MAHASZ munkatársa. (z, p)

Az első magyar zenei DVD-lista – Top 10

1. Musical: Roméo & Juliette

2. Britney Spears: Greatest Hits: My Prerogative

3. Jimmy Page & Robert Plant: No Quarter Unledded

4. Peter Gabriel: Play

Phil Collins: Finally... The First Farewell Tour

6. Presser Gábor: Dalok régről és nemrégről

7. Zámbó Jimmy: Mindörökké Jimmy

8. Metallica: S&M

9. Various Artists: Live Aid

10. Bon Jovi: Live From London

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?