HĺRSZOLGÁLAT

Bajban van az OutKast
Hatalmas lendülettel indult az amerikai hip-hop duó filmjének forgatása, most mégis komoly gondokkal küszködnek az alkotók. Bennfentesek szerint a kezdeti nagy tempó ellenére hetekkel az előre meghatározott terv mögött járnak, és több millió dollárral többet költöttek el a megengedettnél.

Bajban van az OutKast

Hatalmas lendülettel indult az amerikai hip-hop duó filmjének forgatása, most mégis komoly gondokkal küszködnek az alkotók. Bennfentesek szerint a kezdeti nagy tempó ellenére hetekkel az előre meghatározott terv mögött járnak, és több millió dollárral többet költöttek el a megengedettnél. A producerek dolgát nehezíti, hogy a film rendezője, Bryan Barber nem igazán ért a mozifilmek készítéséhez, hiszen eddig csak videoklipeket rendezett, de kirúgni mégsem lehet, mert annyira jóban van a két atlantai rapperrel, hogy szinte az OutKast harmadik tagjaként tiszteli mindenki. (z, p)

Hamburgerért digitális zene

Amerikában már korábban is előfordult, hogy internetes zeneáruház és gyorsétterem-lánc termékeik bevezetéséhez kölcsönösen felhasználták egymást, hiszen mindkét üzletág első számú célpontjai a tinédzserek. Júniusban a McDonald’s-ban minden elfogyasztott szendvics mellé ingyenesen letölthető hangfelvétel járt a Sony Connectből. Most a Burger King kötött szerződést az AOL céggel, pontosabban annak zeneletöltésre szakosodott szekciójával. Amennyiben a vásárló elfogyaszt egy Whopper szendvicset bármelyik amerikai étteremben, kap egy kódot, amellyel az AOL zeneáruházában letölthet egy ingyenes dalt. A Double Whopper két hangfelvételt ér a zeneáruház nagyjából 700 ezres katalógusából. (z, p)

Ushert öt VIBES-díjra jelölték

Nem lehet oka panaszra az amerikai énekesnek, mivel az idén már számos kitüntetést vehetett át. A VIBES Awards szervezői a napokban hozták nyilvánosságra a jelöltjeik listáját, és ismét Ushernek lehetnek a legvérmesebb reményei, öt jelölést kapott. Az r&b énekest Alicia Keys követi, ő négy kategóriában diadalmaskodhat. A gálára november tizenötödikén kerül sor Kaliforniában. (z, p)

Készül az új The Rolling Stones-korong

Rengeteg újságíró jelent meg a rockzenekar New York-i sajtótájékoztatóján, amelyen Mick Jagger és Keith Richards bejelentette, hogy elkezdtek dolgozni a következő albumuk dalain. A legendás zenészek 1997 óta nem jelentkeztek stúdiólemezzel, ezért is hatalmas várakozás előzi meg a korongot. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül a boltokba.

„Az utóbbi két hetet zeneírással töltöttük. Voltak olyan napok, amikor egyedül dolgoztam, Keith pedig az eddig megírt témákkal játszadozott a stúdiójában, de általában mindent közösen csinálunk” – mondta Jagger. Elárulta, hogy az album megjelenését követően turnéra indulnak. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?