HĺRSZOLGÁLAT

Kelly Osbourne énekel és színészkedik
Ozzy Osbourne lányának első albuma, a Shut Up csúnyán megbukott. A kudarc azonban nem vette el Kelly kedvét, a hírek szerint jelenleg is dolgozik a következő anyagán. Nemrég elvállalta egy televíziós sorozat főszerepét is.

Kelly Osbourne énekel és színészkedik

Ozzy Osbourne lányának első albuma, a Shut Up csúnyán megbukott. A kudarc azonban nem vette el Kelly kedvét, a hírek szerint jelenleg is dolgozik a következő anyagán. Nemrég elvállalta egy televíziós sorozat főszerepét is. A Life As We Know It című szappanoperában egy túlsúlyos lányt alakít majd, akinek az életét a társai emiatt pokollá teszik. Először nem akarta elvállalni a szerepet, de aztán mégis beadta a derekát. „Megsértődtem, amikor hallottam, hogy milyen szerepet szánnak nekem” – nyilatkozta. (z, p)

Avril eljátszaná Courtney szerepét

Avril Lavigne hajlandó volt kiszőkíttetni a haját, hogy bebizonyítsa, szándéka komoly, szívesen eljátszaná a főszerepet a Courtney Love életéről szóló filmben. A kanadai énekesnő úgy gondolja, sok a közös benne és Kurt Cobain özvegyében, ráadásul alakításával szeretné felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a híresztelésekkel ellentétben Courtney kiváló anya, és nagyon kedves ember. „Sok szerepet ajánlottak az utóbbi időben, de egyiknél sem éreztem, hogy illene hozzám. Ez az első alkalom, hogy tudom, alkalmas lennék a feladatra, és nagy megtiszteltetésnek érezném, ha én kapnám meg” – nyilatkozta. „Elég csinos ahhoz, hogy eljátsszon engem” – kommentálta a lány lelkesedését Courtney Love. (z, p)

Jennifer Lopez két lemezt készít

Az énekesnő a napokban egy brit lapnak elárulta, hogy jelenleg két albumon dolgozik. Az angol és spanyol nyelvű korongok elkészítésében harmadik férje, Marc Anthony van a segítségére. Elmondta, hogy az angol lemezen már az utolsó simításokat végzik, és a másikból sincs már sok hátra. A beszélgetés során arra is kitért, hogy szeretne egy nagyszabású turnéra indulni. „Idáig nem volt erre alkalmam, hiszen a zenélés mellett számos elfoglaltságom akadt. Már egy ideje beszélek róla, de reményeim szerint ezúttal az elképzeléseim meg is valósulnak” – mondta. (z, p)

Tom Waits rekordot állított fel

Mindössze öt perc kellett ahhoz, hogy az összes belépőjegy elkeljen az amerikai sztár Seattle-i koncertjére. Voltak rajongók, akik tizenkét órát vártak a pénztárak előtt, már a nyitást megelőző éjszakát is ott töltötték, hogy semmiképpen se maradjanak le a hőn áhított jegyről. Az idén ez lesz Waits egyetlen amerikai fellépése, így érthető a hatalmas érdeklődés. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?